És ez is megtörtént: a független sajtó szerint Vlagyimir Putyin lopott magának egy vízesést a halászkunyhójához, amit annyira igyekezett elrejteni a kíváncsi kémműholdak elől, hogy befüvesíttette a tetejét, de – biztos, ami biztos és fő a kényelem – pakoltatott rá egy alig feltűnő helikopter-leszállópályát, valamint egy 200 négyzetméteres, nyitott büfét. Az állítólagos nyaraló a kies Karéliában van, ahol a júliusi középhőmérséklet sokévi átlaga eléri a szívet melengető 16,4 fokot, ami szinte már strandidő, ha az ember császárpingvinnek született.

Nem, ez nem vicc. Illetve az, de a 444 mégis megírta, így bizonyos szerek együttes alkalmazása mellett, egy alternatív univerzumban igaznak kell lennie minden szónak – mert ők nem hazudnak.

Az oknyomozásból kiderült továbbá, hogy a magassarkúban járó, Parkinson-kóros, tesztoszteronfüggő, vazelinnel feltöltött leukémiás diktátor valójában a Cifra palotában lakik, aminek falait – gyógyhatásuk miatt – féldrágakövekkel, lazurittal és labradorittal rakták tele, arra az esetre, ha a Hszi Csin-ping kínai elnöktől lízingelt feng shui és a Kotányi-fűszermalom együttesen nem biztosítanának örök életet a medvelovagló cselgáncsmesternek. A főnök tartósításáról ezek mellett egy kézműves sörfőzde gondoskodik; az italhoz pedig esti iskolán oroszra átképzett japán marhák biztosítják a gázt.

A fentieket igazolandó, a portál egy képet is közölt a Ladoga-tó vidékéről, ahol sem vízesés, sem űrkikötő nincsen, mert a ravasz ruszkik – nyilván – templomnak álcázták az egészet… Hú, nagyon kemény másnap vár valakire!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét