Amióta elindult az oldalunk, pontosabban fogalmazva február 24-én megkezdődött az orosz-ukrán háború, a cikkeink alapján folyamatosan megkapjuk, hogy oroszpárti Putyin-bérencek vagyunk. Anélkül, hogy elkezdenénk magyarázni, hogy mitől szimpatikus Vlagyimir Putyin politikája és esetleg mitől nem, máshonnan közelítenénk meg a kérdést. Mégpedig onnan, hogy nem vagyunk háborúpártiak, és végtelenül elszomorít minket is, hogy Ukrajna és Oroszország között fegyveres konfliktus robbant ki.

(Más kérdés, hogy szerintünk Moszkvát a globalista háttérhatalom belehajszolta a háborúba. Azzal ugyanis, hogy meglebegtették Ukrajna NATO-csatlakozását, sőt, Kijev elkezdett atomfegyverekről álmodozni, Oroszország számára nem hagytak más alternatívát, mint a háborút. S akkor még nem is beszéltünk a tízmilliós ukrajnai orosz kisebbségről, amelynek tagjait Kijev hosszú évek óta sanyargatja. De ez egy másik történet.)

Ami a lényeg, függetlenül a háborút kiváltó okoktól, mi tényleg sajnáljuk az ukrán népet, azokat kiváltképp, akik 2014-ben nem közreműködtek Petro Porosenko, majd 2019-ben Volodimir Zelenszkij hatalomra juttatásában. Akik rájuk szavaztak, ők is szenvednek most, de ők azt kapják jutalmul, amit az értelmes ukránok büntetésül. Együtt érzünk azokkal a katonákkal is, akiket akaratuk ellenére a frontra parancsol a Zelenszkij-féle vezetés, és beküldi őket a húsdarálóba. Az ukrán rezsim értelmetlen háborúja miatt tízezrek halnak meg, százezrek sebesülnek meg, míg milliók kényszerülnek elhagyni az otthonukat.

Sajnáljuk az ukrán népet, mert teljesen feleslegesen egy romhalmaz tetején ülnek, és keleti szomszédunk talán sohasem lesz képes kiheverni a mostani háborút, ha megmarad egyáltalán. Részvétünket fejezzük ki az elhunytak hozzátartozóinak, jobbulást kívánunk a sebesülteknek és túlélést az ukrán népnek. Hisszük, hogy a békére és normális életre vágyó ukrán nép túléli majd a kijevi rezsimet!

A színészelnök és köre pedig lehet, hogy a földi igazságszolgáltatás elől elmenekülhet, de odafent ítélkeznek majd felettük. Lassú víz partot mos. De mos!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét