Hogy milyen lesz a 2023-as esztendő? Erre a kérdésre nagyon nehéz válaszolni, az utóbbi jó 75-évben szinte mindig könnyebb dolog volt a jövőt firtatni, mint most. Inkább vágyakat fogalmazhatunk meg. Hogy mire vágyunk, mire kell vágynunk ebben az új évben? Először is a békére, nagyon fontos lenne, hogy elhallgassanak a fegyverek!

Legalább ennyire fontos azonban, hogy olyan béke legyen, amely szilárd. Ha akár Oroszország, akár az, ami Ukrajnából marad, úgy érzi, hogy a béke csak határozatlan időre kötött fegyverszünet, bármikor újra kezdődhet a háború. Na ebből a szempontból nem vagyok optimista, mert sem az Ukrajna mögött álló Nyugat, sem Oroszország nem akar egyelőre megegyezést. A globalisták még mindig gyengíteni akarják Oroszországot és az Európai Uniót, míg Moszkva messze nem érte még el a céljait. S Oroszország célja ma már nem lehet más, mint Zelenszkij megbuktatása. Egy olyan Ukrajnával ugyanis, amelyet a globalistákat kiszolgáló Zelenszkij vezet, Moszkva nem fog tudni együttműködni, és a két ország között bármikor újraindulhatna a fegyveres konfliktus.

Fontos az is, hogy a béke ne az egypólusú világ megerősödését, hanem a kétpólusú rendszer kialakulását szolgálja. Ha ugyanis Oroszország megszűnik nagyhatalomnak lenni, akkor a globalisták még jobban megerősödnek, és a támaszát vesztett Kínát könnyebben bekerítik. A világ viszont csak akkor működik egészségesen, ha a globalisták nem lesznek mindenhatók. (Persze mi azt szeretnénk, hogy meg is gyengüljenek, de ez a véleménycikken belül is magánvélemény.)

Végül fontos lenne, hogy Európában háttérbe szoruljanak az USA érdekeit minden eszközzel kiszolgáló politikusok! Jelenleg ugyanis egyértelműen látszik, elég csak a bugyuta, elvileg Oroszországot sújtó, gyakorlatilag az Európát padlóra küldő szankciókat nézni, hogy mind Brüsszel, mind az egyes országok a háttérhatalmat erősítik. Ha ez így marad, Európának vége, de már most is pokolian nehéz lenne jó irányba fordítani a kontinens szekerét. A remény hal meg utoljára…

Mindenesetre bizakodunk, és békés, boldog, európai feltámadásban gazdag új évet kívánunk a közösségünk minden tagjának! Mi az új évben is tovább dolgozunk, tovább kívánunk erősödni, és újabb ötleteink vannak arra, hogy a közösségünk is gyarapodjon! Ehhez kérjük majd a támogatásotokat 2023-ban is!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét