Ahogy egyre inkább felmorzsolódik az ukrán hadsereg az Oroszország ellen vívott háborúban – egymás után érkeznek az ezzel kapcsolatos hírek –, a globalisták egyre kétségbeesettebben ajánlanak fel fegyvereket Kijevnek, és egyfolytában ugyanezt követelik másoktól is. Mást se hallok, minthogy az USA-ban éppen hány milliárd dolláros csomagról döntöttek a Zelenszkij-rezsim megsegítésére, és mit adnak mások. A teljesség igénye nélkül az utóbbi napokban erről szóltak a hírek: Kanada kétszáz darab Senator típusú páncélozott járművet ad Ukrajnának, a britek Challenger 2 tankot, evakuációs járműveket, önjáró löveget, páncélozott szállító járműveket, drónokat, 100 ezer lőszert, száz rakétakomplexumot és tankokhoz szükséges alkatrészeket adományoznak Kijevnek. Észtország is most jelentette be, hogy fegyvereket küld Ukrajnának, a csomag több mint száz páncéltörő fegyvert, tüzérségi támogató eszközöket, gránátvetőket és lőszert tartalmaz. Franciaország AMX-10 RC páncélozott harcjárműveket, míg az USA legutóbb Bradley lánctalpas páncélozott harcjárműveket ígért Ukrajnának, Németország pedig Marder gyalogsági harcjárművek szállításáról tett bejelentést.

Közben a világ – élen a lengyelekkel – megpróbál a létező legnagyobb nyomást helyezni a németekre, hogy Berlin küldjön Leopard 2 harckocsikat Kijevnek, de ők erre maximum akkor lennének hajlandóak, ha előtte az USA adna M1A1 Abrams tankokat a Zelenszkij-rezsim megsegítésére. Ők azonban ezt nem teszik meg, egyelőre, ezt azzal indokolták, hogy az Abrams harckocsik költségesek és nehezen karbantarthatók. A lengyelek amúgy maguk is küldenének Leopard 2-eseket Ukrajnába, de ezt a németek – mint gyártó ország – nem engedi nekik. A lengyelek erre azzal kezdtek el fenyegetőzni, hogy megsegítik Kijevet engedély nélkül.

Itt tartunk most. Én meg csak nézek magam elé, hogy merre tart a világ. Megdöbbentő, hogy a globalisták az egypólusú világ megteremtése érdekében bármire képesek, és a létező összes fegyvert odaadnák Kijevnek csakhogy tovább tartson a háború. S hogy ennek milyen következményei lehetnek? 1. Oroszország nagyobb áldozatok árán éri el célját, és további százezreknek kell meghalni azért, hogy a Zelenszkij-rezsim térdre kényszerüljön. 2. Ha pedig Ukrajna a fegyverözön miatt erőre kapna, és elkezdené visszaszorítani az orosz csapatokat – ebben nem hiszek –, akkor az brutális lépésre kényszeríthetné Moszkvát. Ezt a változatot nem szeretném tesztelni…

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét