Ukrajna feltétlen támogatást élvez a blokk részéről, és az országnak győznie kell az orosz támadásokkal szemben, hogy megvédje az európai értékeket – ezt a hatalmas képmutató ba…ságot Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke jelentette ki az EU–Ukrajna-csúcstalálkozót megelőzően. A The Guardian azt írta, von der Leyen a pártja, a kereszténydemokrata CDU rendezvényén tartott beszédében így fogalmazott: „Minden ha és de nélkül Ukrajna mellett állunk. Ukrajna a közös értékeinkért, a nemzetközi jog tiszteletben tartásáért és a demokrácia elveiért harcol, és ezért kell Ukrajnának megnyernie ezt a háborút.”

Kevés ellentmondásosabb politikus van a mai Európában, mint Ursula von der Leyen. Az Európai Bizottság elnöke elvileg kereszténydemokrata politikus, ráadásul hét gyermek édesanyja. Azt gondolná az ember egy ilyen politikusról, hogy helyén van az esze, de legalább a szíve és a lelke. Sajnos azonban a mi Ursulánk, akarom mondani az ő Ursulájuk a sötét oldalra állt. Nem tudom, hogy csak ennyire ostoba vagy eladta a lelkét az ördög földi képviseletének, a globalista háttérhatalomnak, de egy biztos, nem a normalitást képviseli. S ennek már e mostani nyilatkozata előtt is számtalanszor adta a tanújelét.

Mindenesetre akármennyi szürkeállomány is szorult Ursula kobakjába, abban biztos vagyok, hogy tudja: a Zelenszkij-rezsim vezette Ukrajna mennyire demokratikus, illetve sokkal inkább mennyire nem. Ursulának tisztában kell lennie azzal, hogy Ukrajnában mekkora a korrupció, hogy a kisebbségi jogokat sárba tiporják – elég csak a nyelvtörvényre gondolni –, mint ahogy azt is tudnia kell, hogy keleti szomszédunknál betiltottak egy sor ellenzéki pártot. A médiát állami felügyelet alá helyezték, az egyik legnagyobb ellenzéki portált pedig betiltották. Tudnia kell, hogy Ukrajnában teret engedtek az önbíráskodásnak, a tolvajoknak gondolt embereket megaláztak, majd fához kötözték. Napjainkban egymás után érkeznek a képek és videók a kényszersorozásokról, arról, hogy durva fizikai erőszakot alkalmaznak azokkal szemben, akik nem akarnak a Zelenszkij-rezsimért meghalni az értelmetlen keleti húsdarálóban. Tudnia kell Ursulának a szélsőséges, farkashorog jelképet viselő Azov-ezredről, és nyilván arról is, hogy az egységben egy sor olyan katona szolgált, aki náci eszméket vallottak. Zelenszkij mégis megtűrte ezt az alakulatot, sőt, példaképnek állította be az Azov-katonákat. Ursulának tudnia kell mindenről, és nyilván tud is! S mégis kiáll a kijevi vezetés mellett, és a színészelnököt zsongja körül, lassan egy éve.

Végül engedjen meg egy kérdést kedves Ursula! Ugyan milyen európai értékeket véd meg Ukrajna? Azokról a hagyományokról, kulturális értékekről, nemzeti eszmékről beszél, amelyeket önök már réges-régen elárultak? Vagy az LMBTQ-őrültségekre, a bevándorlással fertőzött multikultira, a szétzúzott családokra, nemzetekre gondol értékként, ami az önök rombolásának eredménye? Az utóbbiakat nem kell védeni, hanem harcolni kell ellenük már nem a hagyományos Európa védelmében, hanem csak arra emlékezve. A hagyományos értékekre építő Európa menthetetlen, legalábbis annak látszik!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét