Az Egyesült Államok addig támogatja Ukrajnát, amíg az orosz inváziót vissza nem verik − ezt ígérte Joe Biden amerikai elnök, amiről a The Guardian számolt be. A szellemi lejtőn levő, szellemekkel jattoló politikus hozzátette, hogy a végsőkig kitartanak Kijev mellett. − Nemzetünk azért küzd, hogy több szabadság, több méltóság, több béke legyen a világban − nemcsak Európában, hanem mindenütt − mondta Biden apó Ukrajna washingtoni nagykövetéhez, Okszana Markarovához szólva, aki jelen volt az elnöknek a kongresszus együttes ülésén elmondott évértékelő beszédén.

Nagyon sok gondolatom támadt Biden apó képmutató sületlensége után, de egyik sem hízelgő az USA elnökére nézve. Komolyan nem tudom venni, mert a szenilitás olyan mértékben eluralkodott rajta, hogy talán azt sem tudja, papíron ő az USA első embere. Azt nem tudom, hogy 2020-ban, amikor megválasztották elnöknek, képben volt-e még, de egy ideje már biztosan elvesztette a teljes kapcsolatot a külvilággal. Éppen ezért, ha nem is neki, de legalább azoknak leírom a véleményem, akik őt a háttérből irányítják:

1. Ukrajna aligha veri vissza az orosz különleges katonai műveletet! Felesleges ezért Kijevet támogatni, mert ez csak a háború elnyújtásához vezet, még több lesz a veszteség és a pusztítás!

2. Az USA sohasem azért küzdött, hogy több szabadság, méltóság és béke legyen a világban! Ezért harcoltak talán a legkevésbé. Nincs béke többek között Irakban, Afganisztánban vagy éppen Szíriában sem, és a sort lehetne folytatni. Az USA leginkább a saját érdekeiért, pontosabban a globalista háttérhatalom érdekiért küzdött, a profitéhségtől vezérelve.

3. Biden apónak nagy szerencséje, hogy nem fogja fel, az országa időről időre mekkora pusztítást okozott és okoz a világban! Most éppen Ukrajnát terelték a háború felé, mert ha az USA vezette Nyugat nem provokáltatta volna Kijevvel az oroszokat, a térségben talán még ma is békében élnének az emberek. Ennyit a békéről, a szabadságról és a méltóságról!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét