Tudjuk, hogy a szabadság győzni fog. Tudjuk, hogy Oroszország veszíteni fog. Tudjuk, hogy a győzelem meg fogja változtatni a világot! – jelentette ki a brit parlamentben tartott beszédében Volodimir Zelenszkij. Az ukrán színészelnök azt találta mondani, hogy az Egyesült Királyság velük együtt menetel életük legfontosabb győzelme felé. – Miután együtt győztünk, minden agresszor – legyen az kicsi vagy nagy – tudni fogja, mi vár rá, ha megtámadja a nemzetközi rendet – tette hozzá.

Na igen, ez utóbbi aggaszt engem leginkább, a Zelenszkij által féltett nemzetközi rend és annak megvédése. A magam részéről nemcsak, hogy nem vagyok kíváncsi a totális, egypólusú világrendre, hanem az orosz-ukrán háború legnagyobb negatív következményének tartanám, ha az USA vezette globális háttérhatalom győzelmet aratna, és a világon az történne, amit New Yorkban elképzelnek. Annál nagyobb baj aligha történhetne, minthogy még ennél is akadálytalanabbul özönlene be a mentális szemét, a szabadosság, az LMBTQ-propaganda Nyugatról. Ettől mentsen meg az Isten, Allah vagy bárki, akiben hiszünk! Szóval, kedves színészelnök!

Egy valamit nem szeretnénk, a hiperkártékony nemzetközi rendet védeni, sőt, az lenne a jó, ha ez a beteg, devianciákra épülő, a hagyományos értékeket sárba tipró rendszer összeomlana! De végleg! Nagyjából ez a vágy terel engem a túloldal felé, és ezért nem tapsikolok az ukránoknak, és bízom abban, hogy a Putyin vezette Oroszország képes lesz a globalistáknak ellenállni!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét