Nem maradt komolyabb akadály Ukrajna EU-csatlakozási tárgyalásainak hivatalos megkezdése előtt – jelentette ki Olha Sztefanisina ukrán miniszterelnök-helyettes a Financial Times című brit lapnak nyilatkozva. A politikus azt kérte, hogy az uniós illetékesek „ne tegyenek negatív nyilatkozatokat” az ukrán EU-csatlakozás esélyeiről. Az ukrán politikus a londoni üzleti napilapnak kijelentette: várakozása szerint még az idén megkezdődnek a tárgyalások Ukrajna uniós csatlakozásáról. Hozzátette: Kijev „nagyon gyorsan” teljesíti az ehhez szükséges politikai reformokat.

Csak nézek magam elé, és nem hiszem el, amit látok. Nem hiszem el, hogy egy meggyötört, rommá lőtt, lakosságszámában megtizedelt országnak hogyan lehetnek ilyen magabiztos vezetői!? Ha a Zelenszkij-rezsim emberei ekkora önbizalommal biztosítási üzletkötőként vagy porszívó ügynökként dolgoznának, legálisan kereshetnék magukat milliárdossá, dollárban. S mellesleg kevesebbet is ártanának a világnak és főleg Ukrajnának, mint most. De komolyra fordítva a szót, a színészelnök és csapata megpróbálhatja lehazudni a csillagokat az égről, de attól azok még a helyükön vannak.
Tavaris Zelenszkij! Komolyan nem tudlak titeket venni, ezért megpróbálok nevetni rajtatok! De sajnos nem megy, helyettetek is rendkívül szomorú vagyok Ukrajna jelene és főleg jövője miatt!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét