Megnőtt a kereslet a HIMARS rakétavetők iránt – ezzel a címmel jelent meg egy cikk az Index.hu oldalon. Ebben a Reuters alapján arról írnak, hogy a Lockheed Martin amerikai üzemében felkészültek a HIMARS rakétarendszer gyártási kapacitásának bővítésére, miután az ukrajnai harctéren elért sikere miatt más nemzetek részéről is megnőtt a kereslet iránta. A hírportálon kifejtették: a HIMARS ma már széles körben elismert fegyver, miután az ukrajnai háborúról készült felvételek bizonyították a rendszer hatékonyságát. A Lockheed vezetői szerint az elmúlt évben végrehajtott beruházásoknak köszönhetően a cégnek csak néhány fejlesztésre van szüksége ahhoz, hogy megfeleljen a megnövekedett gyártási igényeknek.

Mit bizonyítanak ezek a sorok?

  1. Először is azt, hogy globalista háttérhatalom olajozottan működik. Elsőként kiprovokálták a Zelenszkij-rezsimen keresztül az orosz-ukrán háborút. Aztán elkezdtek fegyvereket szállítani Ukrajnának, idővel HIMARS rakétavetők is érkeztek Kijev megsegítésére. Ezeket az eszközöket bevetették, majd a globalista sajtó megírta a HIMARS sikereit. Ez pedig nyilvánvalóan megrendeléseket hoz.
  2. Honnan tudjuk, pontosan mennyire sikeres a HIMARS rakétarendszer? Az lenne a bizonyíték, hogy a nyugati sajtó megírja? Persze lehet, hogy beváltak ezek az eszközök, de mi van, ha az oroszok a kilőtt HIMARS rakéták nagy részét elfogják? Mi van, ha sokszor nem érnek célba? Ezt honnan tudnánk meg? Maximum az orosz sajtóból, de azt úgysem hiszi el senki sem…
  3. Többek között éppen az ilyen és ehhez hasonló megrendelések miatt nem érdekelt a Nyugat a háború befejezésében. Amíg ugyanis Ukrajna és az ország lakossága megszenvedi a háborút, a nyugati energetikai és fegyvergyártó cégek hülyére keresik magukat. A profit pedig mindenekelőtt.

+1 Ha „az elmúlt évben végrehajtott beruházásoknak köszönhetően a cégnek csak néhány fejlesztésre van szüksége ahhoz, hogy megfeleljen a megnövekedett gyártási igényeknek”, akkor ez is azt jelenti, hogy az elmúlt egy évben a USA-ban nem a háború végére, hanem annak folytatására készültek. A király meztelen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét