Az Egyesült Államok végtelen háború felé való további sodródásának megállítását ígérte Donald Trump újbóli elnökké választása esetére a CPAC amerikai konzervatív konferencia záróbeszédében szombaton Washingtonban. Azt mondta, hogy nem pazarolja tovább az amerikai adófizetők pénzét „ostoba” külföldi háborúkra. – Évtizedek után én voltam az egyetlen elnök, aki nem indított háborút – mondta Trump a közel kétórás beszédében. Azt is állította, hogy ha most ő lenne hivatalban, „Ukrajna virágozna, nem lennének halottak, nem lennének elpusztult városok, amelyeket soha nem lehet újjáépíteni”, mert a háború el sem indult volna.

Azt már Trump korábban is megígérte, hogy újraválasztása esetén azonnal felhívja Moszkvát és Kijevet, mert pontosan tudja, mit kell mondania Vlagyimir Putyin orosz elnöknek és Volodimir Zelenszkij ukrán vezetőnek a konfliktus megállítása érdekében. – Mielőtt megérkezem az ovális irodába, véget vetek az Oroszország és Ukrajna közötti szörnyű háborúnak… Meg fogom oldani a problémát gyors ütemben, és nem tart tovább egy napnál – tette hozzá a republikánus politikus. Szavai szerint ő az egyetlen jelölt, aki megígérheti: meg fogja akadályozni a harmadik világháború kitörését.

Hát igen, a gyors ügyintézés valahogy így nézne ki!

  1. telefon: Hi Volodimir! A következő a helyzet: pénzcsap stop, fegyverszállítmány stop, háború stop, elnökséged end. Kikapcs.
  2. telefon. Hi Vlagyimir! Megmondtam Zelenszkijnek: „A következő a helyzet: pénzcsap stop, fegyverszállítmány stop, háború stop, elnökséged end.’ Álljatok le ti is, üljünk asztalhoz, és egyezzünk meg!

Két rövid gondolat lenne, és a háború be is fejeződne. Ehhez már csak az kell, hogy az amerikaiak a demens Biden apó helyett Trumpot válasszák meg elnöknek, és hogy Donald tartsa is a szavát!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét