Az Egyesült Államok azért robbantotta ki az ukrajnai konfliktust, hogy megőrizze hegemóniáját a világban – írta a Rebelión című spanyol lap. Kifejtették, hogy az Egyesült Államok csatatérként használja Ukrajnát egy magasabb rendű konfliktushoz, amelynek kimenetele meghatározza a világ újrarendeződését és jövőbeli fejlődését.

– A Szovjetunió összeomlása óta Washington stratégiát dolgozott ki arra, hogy országát világ hegemónná tegye. Ehhez először Oroszországot kell megsemmisíteni, majd Kínát – jelentette ki az anyag szerzője. Hozzátette: „ezért náci kormányt telepítettek az orosz határra, és konfliktust provokáltak, hogy kimerítsék Moszkvát, remélve, hogy meggyengítik és legyőzik, valójában az ukránokat ágyútölteléknek használják.” A szerző levonta a következtetést: a nyugati országok készek hagyni, hogy a nácizmus virágozzon Ukrajnában, ha ez segít Oroszország elpusztításában, majd a zsákmányt felosztják egymás között.

Tiszta gondolatok, ráadásul nyugatról, Spanyolországról. Belekötni – mi legalábbis – nem nagyon tudunk. Egy dolog maradt, imádkozni – az ateisták nyugodtan csurizhatnak –, hogy a globalista háttérhatalom terve ne sikerüljön. Akik pedig itt, Európában kiszolgálják ezt a rendszert, szégyelljék magukat! Persze a szégyenérzethez lelkiismeret kellene, az viszont nincs, a lelküket eladták sokszor harminc ezüstért!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét