Gyászol Ralf Schumacher – ezzel a hírrel jelentkezett először csütörtökön a Sportal.hu. Nem sokkal később a Ripost.hu már azt írta, hogy „Gyászol Schumacher testvére, szörnyű veszteség érte”. Utána a BorsOnline.hu még rátett egy lapáttal, és azt tudatta: „Nyugodj békében – Schumacher öccse megtört szívvel gyászol”. Hozzátették, hogy óriási veszteség érte a korábbi F1-es Ralf Schumachert. Már ettől is felfordult a gyomrom, de aztán kisvártatva, pénteken a Blikk Rúzs tényleg totálisan lealjasodott, amikor ilyen címmel jelentetett meg cikket: „Megtörtént a feldolgozhatatlan. Schumacher öccse megtört szívvel gyászol”, majd hozzátették, hogy a család teljesen összetört.

A legtöbb sportszerető és nem sportszerető ember is pontosan tudja, hogy a Schumacher-család Michael 2013 végén elszenvedett súlyos balesete óta a szörnyű esemény árnyékában éli mindennapjait. A hétszeres Forma-1-es világbajnok állapotáról alig-alig szivárog ki információ, ha mégis eljut valami a sajtóhoz, az a hír aligha szívderítő. Ki kell jelenteni, Michael Schumacher minden bizonnyal sohasem lesz már az az ember, aki a síbalesete előtt volt. S tulajdonképpen a világ sportszerető közvéleménye 2013-ban felkészült arra, hogy bármikor jöhet a hír: nincs tovább.

A hiéna sajtó erre a helyzetre, erre a hangulatra, lelkiállapotra rájátszva közölt nagyon szörnyűként tálalt hírt, a címek alapján – főleg a BorsOnline.hu és a Blikk Rúzs címe alapján – a legtöbben az írások elolvasása előtt bizonyára azt gondolták, hogy Michael szervezete bő kilenc évnyi küzdelem után feladta a harcot. Félve klikkelhettek a cikkre, mert attól tartottak, hogy a cikk a nagyszerű sportoló elvesztéséről szól majd. Ehelyett az írás témája valójában az, hogy arról szól: Michael öccse, Ralf elvesztette a családtagjaként kezelt kutyusát.”

Mennyire lelketlen, beteg, suttyó trógernak kell lennie valakinek ahhoz, hogy ezt a szemétséget elkövesse? A több kattintás, a nagyobb bevétel és a számottevőbb profit reményében ezek a degenerált klaviatúra gengszterek tényleg bármeddig le tudnak süllyedni a trágyalében? Innen már aligha van lejjebb… Az a baj, hogy feljebb sem lesz! Bár lenne!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét