Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kijelentette, hogy Kijev „egyértelmű” döntést szeretne hallani a NATO katonai szövetségben való jövőjéről, amikor a blokk vezetői júliusban Vilniusban találkoznak – írta a The Telegraph. A színészelnök azt mondta: „ez az év a döntésekről szól. Nyáron Vilniusban a NATO-csúcson biztonsági garanciákat kell nyújtani a mi NATO-tagságunkhoz vezető úton.”

Mi azt mondjuk, a világért se várjunk júliusig! Mondjuk ki most: Ki van csukva, hogy Ukrajna belátható időn belül a NATO tagja lesz! Ez teljes képtelenség! Ennek körülbelül akkora realitását látjuk, minthogy Afganisztán a Kelet Svájca lesz.

Hogy miért?

1.) S ez a legfontosabb: a katonai szövetség alapokmánya kimondja, hogy háborúban álló országot nem lehet bevenni a NATO-ba.

2.) Ukrajna egy velejéig korrupt és totálisan antidemokratikus ország, egy európai banánköztársaság, ahol magasan tesznek a kisebbségek jogaira. Egy ilyen államra semmi szükség sem a NATO-ban, sem az EU-ban. Úgy is fogalmazhatnánk, amíg Volodimir Zelenszkij-nek hívják Ukrajna elnökét, és amíg a színészelnök a sleppjével együtt nem vonul ki a hatalomból, és nem jön helyette egy olyan vezetés, amely tiszteletben tartja az európai normákat, addig keleti szomszédunk nem integrálódik sehová.

3.) Ukrajnának – ha tetszik, ha nem – tudomásul kell vennie, hogy keleti szomszédja Oroszország, aki nem óhajtja Kijev NATO-csatlakozását. Erre lehet fittyet hányni, de láttuk, annak mi lett a vége. Persze, mint tudjuk, az okos ember a más kárán tanul, az ostoba a sajátjából sem. Nem kérdés, hogy Ukrajna melyik utat járja.

Persze Ukrajna nem magától elvakult, a globalisták megállás nélkül adják alá a lovat. Most például a rendszerint összevissza beszélő NATO-főtitkár mondott egy hatalmas baromságot, ,mégpedig, hogy „a NATO összes tagállama egyetért abban, hogy Ukrajna a szövetség tagja lesz.” Jens Stoltenberg a CNN szerint pontosan így fogalmazott: „minden szövetséges egyetért abban, hogy a NATO ajtaja nyitva áll az új tagok előtt. Moszkvának nincs lehetősége megvétózni a NATO bővítését”. Kedves Jens! Az a rossz hírem van, hogy nem kell Oroszország vétója: amíg Ukrajna háborúban áll, nem lehet a NATO tagja. S Ukrajna addig háborúban fog állni, amíg Moszkva el nem éri a céljait. Ha pedig eléri azokat, akkor könnyen lehet, hogy Ukrajna sem lesz, legalábbis nem a mai formájában. Remélem, elég világos voltam!

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét