Az ukrajnai konfliktus kezdeti napjaiban Kijev nyugati támogatói azt akarták, hogy az ukrán haderő katonai támogatás nélkül is boldoguljon, és „öljön meg annyi oroszt”, amennyit csak tud, mielőtt elismeri a vereséget – mondta Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter a Foreign Affairs magazinnak. Mint a politikus fogalmazott, az első időszakban hiába kértek stingereket, nem kaptak. Csak annyit mondtak nekik – Reznyikov szerint –, hogy ássanak árkokat, és öljenek minél több orosz embert, amíg vége nem lesz.

Vagyis az ukrán védelmi szavaiból az derül ki, hogy a Nyugat nem hatékony ellenállást és védelmet, az oroszok elfogását és lefegyverzését, esetleg legyőzését kérte Kijevtől, csupán annyit, hogy öljenek meg közülük minél többet.

A kérdés, hogy ezek után van-e bárkinek bármilyen kérdése? Nekem nincs, eddig sem volt illúzióm a globalista háttérhatalommal és a céljaival kapcsolatban, ez a nyilatkozat pedig a maradék reményemet is szerte foszlatta. Persze lehet mondani, hogy Reznyikov hazudik, és csak kitalálta az egészet. De ha így lenne, akkor e nyilatkozat miatt körülbelül öt percen belül lemondatták volna. Reznyikov azonban a helyén van, és ez a legnagyobb bizonyíték arra, hogy az ukrán védelmi miniszter ezúttal igazat mond. S szerintetek lehet ezek után egy hangyányit reménykedni a Nyugat békés szándékaiban, abban, hogy a háború végét akarják? Hogyan, ha az egyetlen cél, amit az ukránok elé tűztek, az volt, hogy öljenek minél több oroszt? Nesze neked demokratikus értékek, jogállamiság, emberi jogok és társaik…

Előző cikkAz ukránok a végén mennek vissza a halászkunyhóba
Következő cikkA Nyugat szerint vége lehet a Wagnernek és Prigozsinnak, de mit gondol erről ő maga?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét