Az ukrán meleg katonák azt remélik, hogy Ukrajna elismeri LMBTQ-katonái háborús hozzájárulását – írja a The Telegraph. A lap két katonával beszélgetett a témáról. Az egyik a Kijevbe vezényelt, 27 éves Borisz Gracsov volt, akit szerint az Ukrajnáért küzdő, nyíltan meleg katonák növekvő száma ahhoz vezetett, hogy az egynemű kapcsolatokat jobban elfogadja az ukrán társadalom. A katona úgy véli, az ilyen kapcsolatok elismerése „fontosabb, mint valaha.”

Tulajdonképpen erről beszélt tavaly nyáron Volodimir Zelenszkij is. Az ukrán elnök azt mondta, mihelyst a harcok véget érnek, módosítani fogják az alkotmányt, mert „a modern világban egy állam demokráciája abban nyilvánul meg, hogy azonos jogokat biztosít mindenki számára.” (Kivéve, ha az illető nem egy szexuális, hanem egy nemzeti kisebbség tagja.)

1, Kezdjük azzal, hogy ha én ukrán lennék, pláne, ha fronton harcoló katona lennék, akkor is, ha meleg lennék – nem vagyok –, aligha hiszem, hogy a melegjogok érvényre jutását várnám epedve. Sokkal inkább azért fohászkodnék, imádkoznék, hogy minél hamarabb vége legyen a háborúnak, az öldöklésnek, és Ukrajnából maradjon még valami, ami egy normális országra emlékeztet. Jelen állás szerint százezrek haltak és sebesültek meg Ukrajnában, milliók menekültek el, akiknek a nagy része minden bizonnyal soha nem tér vissza. A háború miatt értelemszerűen kevesebb gyermek fogan, és ezzel tovább mélyül a demográfiai válság keleti szomszédunknál. A károk súlyos euró tízmilliárdokra rúgnak, a kulcsfontosságú infrastrukturális hálózat romokban, a mezőgazdaság, az ipar és úgy általában a költségvetés a padlón. Ehhez képest a meleg kapcsolatok miatt aggódni…

2, Nem tudom, hogy honnan veszik ezt: „az Ukrajnáért küzdő, nyíltan meleg katonák növekvő száma ahhoz vezetett, hogy az egynemű kapcsolatokat jobban elfogadja az ukrán társadalom.” Készült háborús állapotok között erről felmérés? Kiket kérdeztek meg? Erre van pénz ás energia? Hányan vannak egyáltalán a meleg ukrán katonák? Hol harcolnak?

3, Miért fontosabb, mint valaha a meleg kapcsolatok elismerése? Nem ér rá békeidőben melegjogokért küzdeni? Nem lehet megvárni a háború végét?

4, Vita van arról, hogy Ukrajna a globalisták foglya-e vagy sem. Az ilyen hírek is azt bizonyítják, hogy ez nem kérdés, hanem tény. Minden bizonnyal a beteg háttérhatalmi emberek elvárása, hogy ezeket a kérdéseket még háború idején is napirenden tartsák, és akkor is lenyomják az ukrán társadalom torkán, ha ennél csak nagyobb bajaik vannak. Kedves Zelenszkij! Ez az út azonban minden szempontból a szakadék felé vezet, akármilyen szép szavakkal is édesgetnek oda a globalisták!

+1, Minden egyéb szemponton túl bizonyított tény, hogy a meleg katonák nehézséget okoznak egy háborúban. Mégpedig azért, mert ha nemcsak bajtársat, hanem adott esetben társat vagy társjelöltet látnak egymásban, akkor olyan érzelmek szabadulhatnak el bennük, amelyek egy háborúban a vesztüket okozhatják. A háborúban hideg fejjel, érzelmek nélkül lehet túlélni. Ha valaki ott beleviszi az érzelmeit, vonzalmait a harcokba, azzal magát és másokat is veszélybe sodorhat. S higgyétek el, ezen ott sok múlhat!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét