Nem is értem, mit csinálnak a globalista elvtársak, mert napok, de lehet, hetek óta nem olvastam olyan híreket, hogy Vlagyimir Putyin a halálán van. Sem arról nem írtak hosszabb ideje, hogy az orosz elnökön életmentő műtétet kellett végrehajtani. Szanatóriumba sem vitték, lélegeztetőgépre sem kapcsolták, és mostanában dublőr sem helyettesítette. Egyszerűen csak él, teszi a dolgát, s méghozzá akkora lendülettel, hogy tőle retteg az egész orosz elit. Sőt, tárgylgat! A jövő héten például Erdogan török elnökkel, hamarosan pedig Hszi Csin-pinggel – nyilván a Nyugat leigázásáról. Hát ez skandalum…

De mi történt a “háttérhatalom” embereivel? Lehet, hogy lefoglalja őket az elakadt ukrán ellentámadás megmagyarázása? Lehet, túl sok energiát emészt fel, hogy szabad forrásokat, fegyvereket és lőszereket találjanak az ukrán rezsim megsegítésére? Vagy esetleg Biden elnök romló szellemi állapota adja fel nekik a leckét? Nem tudom. Egy biztos, nem marad elég energiájuk Vlagyimir Putyinról álhíreket gyártani.

Ez már a vég? Kijev szempontjából néha úgy tűnik annak legalábbis a kezdete, hiszen egyre több szó esik a konfliktus tárgyalásos lezárásáról, amit Washington aligha egy gépekre kötött, csöveken lógó “dublőrrel” akar majd lefolytatni. Szóval, az is lehet, hogy a Nyugat prioritásai változtak: Putyinnak legalább ezt a háborút túl kell élnie. Kötelező.

Persze, az is benne van a pakliban, hogy egyszerűen belátták: a bohózat fenntarthatatlanná, cikivé vált. Feladat Oroszországban akad bőven, és egy halott, haldokló Putyin elnök aligha lenne képes elvezetni az erősödő nagyhatalmat, megteremteni a különleges katonai művelethez szükséges feltételeket, erősíteni a BRICS-együttműködést. A szanatóriumból, a halálos ágyról, na pláne odaátról ez nem menne.

A valóság az, hogy Vlagyimir Putyin nagyon is cselekvőképes, akármit hord is össze róla a nyugati sajtó. Ha pedig igazuk lenne, és az orosz elnök valóban borzasztó állapotban van, és szinte az utolsó napjai éli, akkor valóságos csodát tesz. Csoda kellene ahhoz, hogy ilyen katasztrofális állapotban is helyt álljon. A világnak a nyugati hegemónia szorításából kitörni vágyó része eddig is felnézett Vlagyimir Putyinra, szóval az is benne lehet a retorika változásában, hogy az álhírekkel nem akarják azt a látszatot kelteni: az orosz elnök emberfeletti képességekkel bír, szinte halhatatlan.

No, globalista elvtársak, mi történt? Mire ez a nagy fordulat? Vagy csak szünetet tartotok a forgatókönyvírók hollywoodi-i sztrájkja miatt? Kíváncsién várjuk a fejleményeket!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét