Az ukrán lakosok csaknem 80 százaléka úgy véli, hogy Volodimir Zelenszkij felelős az ország kormányzati és katonai közigazgatásában tapasztalható korrupcióért derül ki a Demokratikus Kezdeményezések Alapítvány által végzett felmérésből, amelyet a Klimenko Time szemlézett. A kutatás szerint a megkérdezettek mindössze 18 százaléka nem ért egyet ezzel az állítással.

A tények után jöjjön a vélemény:

  1. Először is játszhatnám a hülyét, mint nagyon sok nyugati politikus és a globalista háttérhatalomhoz kötődő véleményvezér, hogy milyen korrupció? Annál is inkább, mert a színészelnök tavaly novemberben maga mondta, hogy Ukrajnában nincs korrupció, és nem is lesz. De persze tudjuk, hogy ez egy ordas nagy hazugság volt, keleti szomszédunk e téren közelebb van egy harmadik világbeli banánköztársasághoz, mint egy korrupciómentes államhoz. A Nyugat képmutatására jellemző, hogy ennek ellenére mondta azt Guy Verhofstadt, belga liberális EP-képviselő, a Fogtündér, hogy inkább Zelenszkij, mint Orbán.
  2. Másrészt, noha nem tudunk garanciát vállalni azért, hogy a felmérés valóban elkészült, és hiteles számokat mutat, a közölt eredmények mindenképpen beszédesek. Ha a számok igazak, akkor az hatalmas fordulat. Gondoljunk csak bele, eddig a nyugati sajtó mindig arról írt, hogy az ukrán nép teljes mellszélességgel Zelenszkij mögött van. Most pedig egyszeriben ennyiben tartanák őt felelősnek? De ha ez így van, akkor a színészelnök körül erősen fogy a levegő, és a nép ellene fordul. Ha pedig nem igazak a számok, akkor arról lehet szó, hogy a Nyugat csak azt a látszatot próbálja kelteni, hogy az ukrán elnök elvesztette támogatottságát, és ezzel a globalisták már Zelenszkij elmozdításának ágyaznak meg. Nem lennénk a színészelnök helyében, se így, se úgy.
  3. S hogy mi jön ezután? Azt hiszem, érdemes lesz figyelni, mert komoly fordulatot tartogathatnak az események. Lehet, hogy az ukrán nép unja meg előbb, és elküldi Zelenszkijt, lehet, hogy a Nyugat akarja leváltani. Az is lehet, hogy a kifulladó ukrán ellentámadás után az oroszok adják meg a kegyelemdöfést azzal, hogy visszatámadnak, és felmorzsolják az ukrán védelmet. Amit keleti szomszédunk másfél év alatt (vagy igazából 2014 óta) megfőzött, azt most fogja megenni. Nagyon durván a torkán akadhat majd a falat.
Előző cikkVietnam az orránál fogva vezeti Amerikát
Következő cikkSzellemi hanyatlás után politikai lejtmenet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét