Mesterséges kómában tartják Ramzan Kadirov csecsen elnököt, Putyin legszorosabb szövetségesét az ukrán titkosszolgálat friss jelentése szerint. Erről számolt be a napokban több nemzetközi médium, amit aztán számos hazai, a globalisták tenyeréből csipegető sajtótermék átvett. Azt írták, Kadirov kritikus egészségi állapota nem baleset vagy harctéri sérülés miatt alakult ki, hanem korábban szerzett betegségeinek következménye.

Mint kiemelték: ezt Andrij Juszof, az ukrán hírszerzés képviselője állítja. Emlékeztettek arra, hogy legutóbb márciusban szóltak arról a híradások, hogy Ramzan Kadirov egészségi állapota megromlott. Akkor veseelégtelenségre hivatkozva írták ezt a lapok. A Bild még azt is világgá kürtölte, hogy egy orvos érkezett hozzá az Egyesült Arab Emírségekből, mivel Kadirov nem bízik az orosz orvosokban.

Minderről pénteken számolt be a sajtó, aztán nem kellett sokat várni, és Ramzan Kadirov csecsen vezető máris megosztott a Telegram-csatornáján videókat. Ezekben cáfolta az ukrán és nyugati médiakampányt, amely szerint súlyos állapotba került, és kómában van. Kadirov a bejegyzésében azt tanácsolta „mindazoknak, akik nem tudják megkülönböztetni az igazságot a hazugságtól az interneten”, hogy sétáljanak egyet a friss levegőn, és „tegyenek rendet a gondolataikban”. Az egyik felvételen Kadirov az esőben sétál.

Hazudj, amíg a takaród ér

Nagyon sokszor elmondtam, leírtam már, hogy gyűlölöm a hazudozást. Azt vallom: a legrövidebb út mindenkor az egyenes, vagyis az igazmondás. De ha valakinek nem ilyen egyértelmű és világos az erkölcsi mércéje, akkor is vegye tudomásul, hogy csakis akkorát érdemes hazudnia, amekkorát a nagyvilág elhisz.

Ha egy adott pillanatban azt hazudják Kadirovról, hogy kómában van, majd a csecsen vezér kis idő múlva sétálgat a szemerkélő esőben, az több mint ciki. Már nem az, hogy Kadirov sétálgat, hanem az, hogy a hazudozás ilyen egyértelmű cáfolatot kap. Az ukrán titkosszolgálati bukfenc, és a nyugati szolgalelkű tálalás mellett még a sajtó egy része sem tudott szó nélkül elmenni. Az egyik portál például azzal a címmel írt cikket, hogy „Kadirov feltámadt és köszöni jól érzi magát”.

Persze nemcsak Kadirovot „temeti” a Nyugat, ugyanez a globalista sajtó ír rendre arról is, hogy Putyin a halálán van, illetve, hogy az orosz vezetőn életmentő műtétet hajtottak végre. Másfél éve olvashatjuk tőlük, minimum havi egyszer, hogy Putyinnak hetei vannak hátra… Csak hát utána az orosz elnök mégis csak teszi a dolgát tovább, így a hazugság lelepleződik.

A globalista sajtó azonban nem fárad, megírják a hazugságot újra és újra és újra. S persze, ha elég kitartóak lesznek, és ezt csinálják még 15-20-25 évig, akkor Putyin egyszer tényleg meg fog halni. Aztán megírhatják majd, hogy „Na ugye!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét