Tucker Carlson, a Fox News egykori műsorvezetője egy friss interjúban azt állította, hogy meg nem nevezett washingtoni személyek akadályozták, hogy interjút készítsen Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Carslon a Die Weltwoche című svájci lapnak adott, most megjelent interjúban beszélt erről, a hírről itthon az Oroszhírek.hu számolt be.

Így működik a “szabad” világ

Az amerikai médiaszemélyiség sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy nem támogatták a törekvését, és nem mondták azt: nem kedveljük Putyint, de jogod van interjút készíteni vele, és mindenkinek joga van meghallgatni, amit az orosz elnök mond. Majd hozzátette: “Nem szabad Putyin hangját hallani. Mert miért? Nem volt róla szavazás. Senki sem kérdezett meg.”

Carlson a Die Weltwoche című lapnak tett egy nagyon érdekes kijelentést: „Amerikai állampolgár vagyok. Sokkal hűségesebb amerikai vagyok, mint mondjuk Joe Biden vagy Kamala Harris, aki nem is ebben az országban nőtt fel, hanem Kanadában. És ők mondják meg nekem, hogy mit jelent lojális amerikainak lenni?”

Hát Carlson esete egy újabb példa arra, hogy miként működnek a liberálisok szerte a világban, így a demokrácia „őshazájában”, az USA-ban. Carlson igazi médiaszemélyiségként csak azt az elvet szerette volna követni, hogy hallgattassék meg a másik fél is. Ha másért nem, hát azért, mert az emberek kíváncsiak Vlagyimir Putyin álláspontjára is.

Csak hát a globalista háttérhatalom nem szereti a másik oldal véleményét hallgatni, és főleg megmutatni másoknak. Számukra egy igazság létezik, a sajátjuk. Így aztán a Putyin-interjú megakadályozása számukra nemcsak hogy rendben van, hanem egyenesen büszkék is rá. Bezzeg fordított esetben, ha a világ valamely pontján megakadályoznának egy Biden-interjút, akkor mennyire fel lennének háborodva.! Mi is ez? Ööööö. Ja igen, kettős mérce.

S hogy csodálkozom-e ezen? Á dehogy, de ez nem jelenti azt, hogy nem írom meg a nyilvánvaló pofátlanságot, ahányszor csak elkövetik. Nem tévedek nagyot, ha azt mondom, a jövőben is mindig lesz miről írnunk. A demokrácia, a szólásszabadság hazájában gondoskodnak arról, hogy mindig legyen elegendő témánk! Köszönjük globalista háttérhatalom!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét