Nem hiszed el, hogy mi van már megint Vlagyimir Putyin orosz elnökkel?! Na mi?! Igen, ismét haldoklik – erről a Generall SVR Telegram-csatorna számolt be, amit – miként az Index.hu írta – a hírek szerint az Orosz Külföldi Hírszerző Szolgálat volt altábornagya szerkeszt. Kiemelték, hogy az orosz elnöknek csütörtökön nem volt kedve viccelődni, mivel az államfő jelenlegi egészségi állapota nem kedvez a jó hangulatnak.

Hozzátették: a kezelőorvosok szerint már nincs sok ideje hátra. S ha még nem festették volna így is eléggé elkeserítőre a képet, azt is hozzátették, hogy Putyin az utóbbi időben már a szeretteivel sem beszél sokat, a kezelőorvosok ellenben egyre több időt töltenek vele egy helyiségben.

Lassan elkopik ez a vicc

Nem tudom, meddig lehet még ezt a nyilvánvaló baromságot vég nélkül megírni, de a globalistabarát sajtó ezt teszi immáron másfél éve. Írták már, hogy Putyin rákos, máskor pedig arról számoltak be, hogy az orosz vezető Parkinson-kórral küzd, és képtelen órákon keresztül válaszolgatni a kapott kérdésekre. Azt is híresztelték, hogy Putyin életmentő műtéteken esett át, szanatóriumi kezelésre szorul, és 2022 februárja óta lényegében mindig hetei, hónapjai vannak csak hátra.

Gyakran jegyzik meg azt is, hogy Putyin rosszul alszik, egyszer erről úgy számoltak be, hogy az orvosok órákon keresztül pátyolgatták az álmatlansággal küzdő elnököt, aki végül csak úgy aludt el, hogy a doktorok fogták a kezét… Ugye milyen hihető?

A globalisták csak egy dologba nem gondolnak bele, mégpedig abba, hogy miközben ők vért izzadva próbálják meg béna kacsaként mutatni Putyint a közvéleménynek, az orosz elnök egészen jól és hatékonyan elkormányozza Oroszországot a háborúban, irányítja a nagyhatalom gazdaságát, miközben vezető hatalmak politikusaival tartja a kapcsolatot, és tárgyal szüntelenül. Egészen szép teljesítmény egy haldoklótól…

S ha már haldoklás. A közelmúltban Ramzan Kadirov csecsen elnökről írták meg, hogy kómában van, és haldoklik. Ez eleve nehezen hihető egy 46 éves fiatalemberről, de persze bármi bármikor megtörténhet.

Ez így volt ebben a történetben is, csak ebben az esetben a bármi az az volt, hogy Kadirov szinte azonnal posztolt egy videót, amint az utcán sétált, és üzent az érte aggódóknak. Most pedig egy riporter a csecsen elnök egészségét firtató kérdésére csak elmosolyodott, megemelte a karját, megmutatta a bicepszét, és annyit mondott: „Ahmat power!” A Nyugat csak egy dolgot nem tud, vagy felejt el: akinek halálhírét keltik, sokáig fog élni!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét