Az ukrajnai háborút a fasiszta ukránok indították el, nem az oroszok – jelentette ki Robert Fico, Szlovákia leendő miniszterelnöke egy videófelvételen, amit az ukrán média közölt, és amit itthon a Magyar Nemzet szemlézett. A Smer elnöke példaként említette Ukrajna leghírhedtebb katonai alakulatát, az Azov-ezredet. „Egyértelműen fasiszta” csoport, tagjai gyakorlatilag utcai huligánok, akik a társadalom peremére kerültek – mondta róluk.

– A hadseregben szolgálnak, és szörnyű dolgokat tesznek. Megdöbbent, hogy külföldön vörös szőnyeget terítenek eléjük – fogalmazott beszédében Fico. A politikus hozzátette: akik 2023-ban hasonló jelenségekre szólítanak fel, azok a szlovák nemzeti felkelés örökségét tiporják.

– A fasizmus és a nácizmus minden formájával szemben ellen kell állnunk. Arra kérem a legmagasabb alkotmányos tisztviselőket, hogy ítéljék el a fasiszta jelek és szimbólumok használatát – emelte ki. Fico egyúttal rámutatott, sokan csendben maradnak, mert félnek, hogy Brüsszelben vagy Washingtonban megbüntetik őket. A lap emlékeztetett rá, hogy a szlovák politikus már választási kampánya során is azt ígérte, leállítja Ukrajna katonai támogatását, az Oroszország ellen bevezetett szankciókat pedig több alkalommal is bírálta.

Néhány gondolat:

1, Hát ehhez nem sok mindent kell hozzáfűzni, mert a Fico által elmondottak önmagukért beszélnek. Csak annyit jegyeznék meg, hogy a volt és leendő szlovák miniszterelnök nem a levegőbe beszél. Brüsszel és Washington valóban nem tűri, hogy valaki kiénekeljen a kórusból, a globalista háttérhatalom egy dolgot szeret, a bólogatást. Ha valaki nem bólogat, az rövidesen megnézheti magát, mi, magyarok tudunk erről mesélni…

2, Ebből következik, hogy a koalíciós kormányzásra készülő Fico jól teszi majd, ha folyamatosan maga mögé néz. A háttérhatalom első dolga lesz, hogy megkeresse a globalista-ellenes koalíció gyenge pontjait, embereit, és biztos, megpróbálja majd felszalámizni a most összefogó pártokat. Ha megtalálják a gyenge pontokat, amelyek általában megvannak, akkor jönnek majd a koalíciós válságok, a veszekedések, amelyek szakításhoz vezethetnek. Ez lesz a globalisták célja Szlovákiában, erre fogadni mernék!

3, Az pedig, amire Fico rávilágít, a globalista háttérhatalom által irányított nyugati világ legnagyobb önleleplezése. Merthogy a balliberális globalisták – amíg az érdekeik nem szólnak másról – a legnagyobb üldözői a rasszizmusnak, antiszemitizmusnak, fasizmusnak és nácizmusnak. Csak aztán időnként közbeszólnak az érdekek, mint manapság Ukrajnában, és így lesznek a szélsőséges, náci jelképeket használó azovos katonákból vállalható, hazaszerető hősök, akik felett a Nyugat szemet huny.

S ez így is marad, amíg a Zelenszkij-kurzus kitart az oroszok ellen, és amíg a színészelnökék úgy táncolnak, ahogy a háttérhatalom fütyül. Ellenkező esetben nyugatról is jön majd a nácítlanítás…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét