Az algoritmusok hol szelídebben, hol mostohábban bánnak velünk, ezért biztos, ami biztos alapon elindítottuk a Telegram-csatornánkat (t.me/Bekezdesek) is.

Az amerikai politikai elitnek meg kell tanulnia tisztelni másokat, akkor nem lesz szükség senki elnyomására – mondta Vlagyimir Putyin Pavel Zarubin orosz újságíró kérdéseire válaszolva, amit itthon az Index szemlézett. Az orosz elnök kiemelte, van egy jól ismert mondás Oroszországban: Élj és tanulj örökké.

– És ez nemcsak Biden amerikai elnökre, hanem általában az amerikai politikai elitre is vonatkozik. Meg kell tanulnunk tisztelni másokat, és akkor nem lesz szükség arra, hogy bárkit is elnyomjunk. Márpedig az a vágy, hogy valakit valamilyen okból vagy ok nélkül elnyomjunk, problémákhoz vezet – mondta az orosz elnök, kommentálva Biden szavait arról, hogy egyesíteni kell egész Európa erőit „Putyin elnyomása” érdekében.


Putyin szerint az amerikai protokoll abban merül ki, hogy „mosolyog és megveregeti mindenki vállát”. Szerinte azonban a más emberek, országok, népek iránti tisztelet másban rejlik, mégpedig az érdekeik figyelembevételében.

– És akkor nem lesz szükség arra, hogy bárkit is elnyomjanak – hangsúlyozta az orosz elnök, aki szerint lehetetlen elnyomni Oroszország érdekeit. Hozzátette: „Ez nem rólam személyesen szól. Hanem az ország érdekeiről. És lehetetlen elnyomni Oroszország érdekeit. Figyelembe kell venni őket!”

S hogy mit gondolunk mi?

Úgy hiszem, nem sok mindent kell hozzátenni Vlagyimir Putyin elnök gondolataihoz. A globalista háttérhatalom számtalanszor bizonyította már, hogy nem értékei, hanem érdekei, és nem barátai, szövetségesei, hanem csak vazallusai vannak. Mindenki addig „barát” és minden érték csak addig számít, amíg az a háttérhatalom érdekében áll, ha megváltozik a széljárás, akkor a barátból ellenség, az értékből pedig üldözendő frázis lesz.


Ugye látjuk Ukrajnát? Mivel a globalisták érdekeit jelenleg az szolgálja, hogy Ukrajna fenntartsa a háborút, szinte mindent megbocsátanak. Nem számít az Azov-ezred, a Jobb Szektor, nem számítanak a horogkeresztes zászlók, kitűzők és tetoválások, és nem gond a farkashorog és a Bandera-kultusz sem. Legalábbis addig, amíg Kijev úgy táncol, ahogy a háttérhatalom fütyül.

Majd nézzétek meg, mi lesz akkor, ha egyszer Oroszország és Ukrajna békét köt! Nem fogják többet megtűrni a szélsőséges kilengéseket, Zelenszkij-nek pedig simán elengedik majd a kezét!

Ami pedig az oroszokat illeti, pláne a Putyin-féle vezetést, velük nem lehet packázni, mert megvan hozzá az erejük, a méretük, hogy ellenálljanak. Ha tetszik a globalistáknak, ha nem, Oroszország nagyhatalom, amelynek valóban vannak érdekei, és azokért mindenkor meg fog küzdeni. S ha ezeket nem veszik figyelembe, akkor visszanyal a fagyi!


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét