Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!

Az Egyesült Államok vezette jelenlegi világrend „kifogyott a gőzből”, de Washington fogja kialakítani a helyébe lépő rendszert – jelentette ki Joe Biden amerikai elnök támogatóinak, erről itthon az Oroszhírek.hu adott hírt. Ezen a washintoni kampányfogadáson Biden azzal dicsekedett, hogyan győzte meg Japánt és Dél-Koreát, hogy pénzügyi támogatást nyújtsanak a kijevi rezsimnek, és hogyan írt alá vasúti és kikötői megállapodást az EU-val, Indiával és Szaúd-Arábiával a G20-ak múlt havi újdelhi csúcstalálkozóján.

– Úgy gondolom tehát, hogy lehetőségünk van arra, hogy olyan dolgokat tegyünk, ha elég bátrak vagyunk, és eléggé bízunk magunkban, hogy olyan módon egyesítsük a világot, ahogyan még soha nem volt” – jelentette ki Biden. Hozzátette: 50 évig a háború utáni időszakban éltünk, ahol ez átkozottul jól működött, de ez már kifulladt. Bizonyos értelemben új világrendre van szükségünk – folytatta.


Világos beszéd? Jöjjön a véleményünk:

1, Szegény Joe Biden apóról annyiszor megírtuk már, hogy nemhogy amerikai elnöknek, de még egy portásnak is alkalmatlan lenne, mert talán elaludna az asztalnál ülve. Ez az ember annyira szánalmas, hogy arra már szavak nincsenek. Olyan ez a figura, mint a matt részeg főnököd, aki veled szemben ül, így nem nézheted direktben hülyének, hiszen mégis csak a felettesed. Biden apó pedig alkohol nélkül is vállalhatatlan, de legyen akármennyire is mélyen agyilag, mégis csak az Egyesült Államok elnöke.

2, Na de most hagyjuk, hogy Biden apó ténykedése mennyire tragikomikus, mert az ostobasága éppen jól jött, hiszen őszinteségi rohamában olyan dolgokról beszélt, amit a mögötte álló háttérhatalom aligha akart megosztani a közvéleménnyel. Biden apó ugyanis egyrészt elismerte, hogy az eddigi világrend megbukott, és ezt még tetézte azzal, hogy újat kell építeni, úgymond egyesíteni kell a világot. Mellesleg azt éppen szétverik a globalisták, de ez mellékes.


Az pedig kifejezetten érdekes volt, hogy Biden apó egy sor olyan háttértárgyalásról és azok alakulásáról, az ott bevetett trükkökről beszélt, amelyeket nem szokás megosztani a közvéleménnyel, már csak azért sem, mert az érintettek is megtudják, miként szedték rá őket.

3, S hogy milyen volt az eddigi világrend? Hát nem volt ugyan többpólusú, de mégiscsak olyan volt, ahol még másoknak is osztottak lapokat, még ha nem is ászokat. S hogy milyen lehet az új? Azt csak találgatni lehet. Az azonban már látszik, hogy az új leosztásban az Európai Uniónak csak alsókat szántak, de úgy intézték, hogy az alacsony lapok gazdái nem tiltakoznak, hogy biztos vesztesek. Az Európai Unió vezetése már régóta az USA érdekeit szolgálja.


A globalisták a Keletnek nem is osztottak lapokat, de a margóra kívánt országok elővettek egy saját paklit, és külön kezdtek el kártyázni. Így lesz az USA által egypólusúnak megálmodott új világrend minimum kétpólusú. A változás annyi, hogy az Európai Unió már az USA motorjának oldalkocsijában ül, kiszolgáltatottan, sodródva a nagy testvérrel. Hogy mi van Biden fejében erről, hogy mennyire képes felfogni a világban végbemenő változásokat, csak ő tudja. A jelek szerint számára az igazság már tényleg odaát van.


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét