Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!

Hamarosan a hrivnya és Ukrajna bankrendszere is összeomolhat, ha a harcok nem szűnnek meg – mondta YouTube-csatornáján Oleh Szoskin, Leonyid Kucsma volt ukrán elnök tanácsadója, ezt itthon a Mandiner szemlézte. A közgazdász azt közölte, ha folytatódnak a harcok, akkor már decemberben összeomlik az ukrán bankrendszer. Mint kifejtette: Ukrajnában fel kell oldani a hadiállapotot, befejezve a harcokat. Hangsúlyozta, hogy el kell távolítani Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, különben elpusztítja az országot és annak lakóit is.


Jöjjön hát a véleményünk:

1, Nem tudom eldönteni, hogy Szoskin túloz vagy nem. De legalább annyira képes vagyok neki hinni, mint a Zelenszkij-kurzus hivatalos tájékoztatásának. Vagyis az ukrán fizetőeszköz és keleti szomszédunk bankrendszere ugyanannyira lehet csődközelben, mint nem.

Mindenesetre az árulkodó, hogy a Nyugat hosszú hónapok óta folyamatosan pénzeli, segélyezi Kijevet. S azt a világ minden pontján egyértelművé tették, ha a csapokat elzárnák, akkor teljesen biztos, hogy rövid időn belül eljönne az összeomlás. Ez azért mégiscsak Szoskin álláspontját erősíti.


2, Oleg Szoskin nyilatkozata főképp annak tükrében megdöbbentő, amit az ukrán központi bank kormányzója október elején mondott. Akkor Andrij Pisnij azt állította: az ország pénzügyi stabilitása „történelmi csúcson” van a háború ellenére.

A figura azt merte mondani, hogy ez a stabil helyzet lehetővé tette a bank számára, hogy megkezdje a háborús korlátozások enyhítését a gazdaság és a vállalkozások megsegítése érdekében. Na, akkor hogyan is van ez?


3, Leonyid Kucsma volt ukrán elnök tanácsadója azon állításával, amely szerint „Ukrajnában fel kell oldani a hadiállapotot, befejezve a harcokat, és el kell távolítani Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, különben elpusztítja az országot és annak lakóit is” nem tudok vitatkozni. Ez lenne a békére szomjazó világ, Ukrajna és Oroszország valódi érdeke is.

Csak a Zelenszkij-kurzus mögött álló globalista háttérhatalom nem akarja a békét, mert a nagy pénzmoguloknak tökéletes állapot a háború. A zavarosban szeretnek halászgatni, profitot halmozni, és közben sikerrel teszik padlóra Európát, amit fokozatosan az USA alá gyűrnek. Ennek kellene nagyon gyorsan véget vetni!


Előző cikk3+1 diktátor, akiket Amerika szeretett! – 2. rész
Következő cikkCsapdába ejthették az ukránokat Donyeckben

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét