Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!

Avgyejevka közelében az ukrán állások elleni támadás után az orosz csapatok megállapították, hogy az elesett ellenséges harcosok holttestei között sok a nő – e rövid írás jelent meg az Oroszhírek.hu hírportálon. Hozzátették, ahogy Ukrajna kifogy a férfiakból, már képzetlen nőket küld ágyútölteléknek a frontvonalakra.


A rövid bejegyzéshez egy bizonyító erejűnek szánt videófelvételt is beillesztettek, amit el is kezdtem nézni. Ezen azt láttam, hogy egyenruhás emberek fekszenek a földön, akiket orosz katonák ellenőriznek. Nem tudom eldönteni, hogy a felvételen látható fekvő emberek férfiak vagy nők, sem azt, hogy ukránok vagy éppen oroszok.

Őszintén szólva, nem is néztem végig a felvételt, mert annyira megdöbbentő látványt nyújtott, amit láttam, hogy nem volt erőm a folytatáshoz. Úgy hiszem, nem a magunkfajta normális embereknek valók az ilyen anyagok.


Tételezzük fel, hogy a felvételen valóban elesett ukrán katona nők vannak – még leírni is borzasztó! Hová vezet ez? Hová vezet, ha a férfiak után az ukrán vezetés a nőket is beveti az oroszok ellen? Kik jönnek még? Aggastyánok és gyerekek? Tényleg mindenkit fel akarnak áldozni a globalista háttérhatalom érdekeiért?! S meddig tűri ezt az ukrán nép, és meddig tűri Ukrajna?!

Sokszor leírtuk már, hogy ellene vagyunk a háborúnak, és a béke pártján állunk! Leírtuk már számtalanszor, hogy ez a háború teljességgel értelmetlen, és ukránok tíz- és százezrei vesznek oda azért, hogy a háttérhatalom pénzembereinek még több haszna legyen. Leírtuk már, hogy fölösleges a pusztítás, a véráldozat, és nincs értelme húsdarálóba küldeni az ukrán férfiakat a globalisták érdekeiért.


S most már odavesznek a nők is? Zelenszkij elnök! Térjetek észhez! De ha a színészelnöknek nincs esze, akkor legalább az ukrán népnek legyen! Imádkozunk Ukrajnáért, Oroszországért, a kárpátaljai magyarokért, hazánkért és Európáért, mert ezen a háborún nagyon sokat veszíthetünk! S vesztettünk már eddig is éppen eleget!


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét