Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!

A NATO külügyminisztereinek brüsszeli találkozóján Németország delegáltja, Annalena Baerbock felszólította Ukrajna támogatóit, hogy hozzanak létre egy téli pajzsot az ország felett, hogy megvédjék azt az orosz támadásoktól – írta a Sky News, amit itthon az Index.hu szemlézett.


A politikus ennek kapcsán azt mondta újságíróknak, hogy erre azért van szükség, mert Oroszország ismét a polgári infrastruktúrát veszi célba. A részletekről kifejtette, Ukrajna téli pajzsa több légvédelmi rendszer Kijevbe szállítását jelentené. Mindennek hátterében az húzódik meg, hogy tavaly télen Oroszország Ukrajna energetikai infrastruktúráját bombázta, amely áramkimaradásokhoz vezetett.

Jöjjön a véleményünk!

Azzal kezdeném, hogy a nyugati politikusok, a globalista háttérhatalom kiszolgálói végtelenül nevetségesek. Görcsösön, vért izzadva igyekeznek Oroszországot sokkal rosszabbnak beállítani annál, mint amilyen. Előszeretettel igyekeznek bizonygatni, hogy Putyin maga a patás ördög, aki egész Európa lerohanására készül. Rendre szajkózzák azt is, hogy az oroszok a civil lakosságot lövik, és az emberek életét akarják megnehezíteni.


A helyzet azonban az, hogy ha az oroszok az ukrán lakosságot akarnák pusztítani, akkor nem „csupán” 11-12 ezer civil áldozat lenne, hanem sokkal több. Moszkva, ha szándékosan civileket akarna ölni, akkor forgalmas piactereket, nagyvárosi bevásárlóközpontokat, pályaudvarokat, lakótelepeket támadna, és akkor rövid idő lenne 10 ezer halott.

Itt jegyzem meg, az Izrael és a Hamász közötti háború mindössze október 7-e óta tart, de a Gázai övezet ellen október 7. óta elkövetett izraeli támadások halálos áldozatainak száma már elérte a 13 ezret, köztük több mint 5500 gyerek és 3500 nő hunyt el. Értitek?

Az orosz-ukrán háborúban 21 hónap alatt 11-12 ezer ukrán civil esett el, míg a közel-keleti válságban másfél hónap alatt több mint 13 ezer palesztin civil veszett oda. Ha az oroszok a civilekre vadásznak, akkor mit tesz az izraeli hadsereg? Erről mégis jobbára hallgat a Nyugat.


Ami pedig a nagy tudású Annalena Baerbockot illeti, a miniszterasszony szellemileg nagyon mélyre zuhant. Hogy miért? A Nyugat már azt a fegyverarzenált sem tudja kiszolgálni lőszerrel, ami jelenleg Ukrajnában van, akkor mit akar Baerbock? Másrészt, vajon mennyi légvédelmi rendszer kellene Ukrajna téli pajzsához, és ki adja ezeket oda?

Vagy küldenek vadászgépeket is nagy számban? Emlékezzünk rá, a háború elején voltak olyan hangok, hogy az ukrán repülők majd lengyel és más repterekről szállnak fel, és dolguk végeztével oda repülnek vissza. Beteg a Nyugat, nagyon beteg, egyre inkább menthetetlennek tűnik!


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét