Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!

Vlagyimir Putyin orosz elnök haldoklik – ezt az állítást kétféleképpen is megközelíthetjük. Tehetünk úgy, ahogy a globalisták, akik az orosz különleges katonai művelet megindulása óta a legképtelenebb állításokat fogalmazzák meg róla. Írtak már arról, nem is egyszer, hogy Oroszország feje rendkívül súlyos betegségekben szenved, életmentő műtétet hajtottak rajta végre, már újra is élesztették, és nem sok van neki hátra.


Megírták, hogy a politikust szanatóriumban kezelték, és közölték azt is, hogy az orosz elnök nagyon rosszul alszik. Még olyat is állítottak, hogy Putyin csak úgy tudott elaludni, hogy az orvosai fogták a kezét. Ezzel szemben szerintünk Putyin annyira haldoklik, mint minden átlagos 71 éves ember, aki matematikailag nyilvánvalóan közelebb van a halálhoz, mint egy 18 éves. Így viszont a „haldoklás” akár sok évig is eltarthat, legfeljebb a globalisták majd, mondjuk 2040-ben, megírják, hogy na ugye…

Nézzük, a teljesség igénye nélkül, merre is járt a „nagy beteg” Putyin az elmúlt hetekben:

  • Néhány nappal ezelőtt az orosz elnök az Egyesült Arab Emírségekbe és Szaúd-Arábiába utazott, a sajtó ennek az útnak apropóján írta meg, hogy Putyint orosz Szu–35S vadászgépek kísérték.

  • Putyin november 23-án Minszkbe repült, mivel Fehéroroszország volt a házigazdája az idei CSTO-csúcstalálkozónak.
  • Az orosz elnök november 9-én Kazahsztánba látogatott, ahol Putyinnak rendkívül mozgalmas munkaprogramja volt. Találkozott Kaszim-Zsomart Tokajev kazah elnökkel, a tárgyalások után egy sor dokumentumot aláírtak. A program külön pontja volt, hogy Putyin és Tokajev videókonferencián keresztül bekapcsolódott az Oroszország–Kazahsztán Interregionális Együttműködési Fórum XIX. alkalmának plenáris ülésébe. Emellett Tokajev hivatalos fogadást is tartott az orosz vezető tiszteletére. Fontos megemlíteni, hogy a találkozó idén már az ötödik volt az elnökök között.
  • A mozgalmas találkozó után Putyin nem pihent, már másnap, november 10-én látogatást tett a dél-oroszországi Rosztov-na-Donuban, a déli katonai körzet főhadiszállásán. Vlagyimir Putyin előzőleg október végén járt ott, amikor az orosz offenzíváról tárgyalt katonai vezetőkkel.
  • Mellékesen jegyezzük meg, hogy néhány nappal korábban az orosz elnök egy moszkvai gyerekkórházi osztályon tett látogatást, ahol daganatos és immunológiai betegségekkel küzdő gyerekeket kezelnek.

Nem is rossz ez a tempó egy 71 éves „haldoklótól”, akinek – a globalisták szerint – közel másfél éve nem sok van már hátra. Persze, meglehet, hogy ha az orosz elnök utazásaival, tempójával szembesíteném a globalistákat, akkor azt mondanák: nem Putyin utazgatott a világban, hanem az egyik dublőre az ötből. Hát ezekkel az agyament állításokkal nem lehet versenyre kelni, és igazság szerint nem is akarunk.

Bár azt talán hozzátehetjük: ha így van, az annál égőbb a Nyugatnak, mert ezek szerint egy gyenge utánzattal sem bírnak el.


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét