Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!

Úgy tűnik, ahogy romlanak az ukrán hadsereg pozíciói, egyre képtelenebb nyilatkozatokat tesznek a globalista hatalom kiszolgálói. Tegnap írtunk arról, hogy elképesztő ötlettel állt elő a minap a német kereszténydemokraták, vagyis a CDU egyik meghatározó politikusa. Roderich Kiesewetter a Die Weltnek adott interjújában arról beszélt, hogy az ukrán hadsereg utánpótlás problémáinak kézenfekvő megoldása az lenne, ha az Európai Unióból haza küldenék a katonakorú ukrán férfiakat. Ez körülbelül 600 ezer embert jelent, közülük 200-220 ezren vannak Németországban.


Mondhatjuk, hogy az ostobaság ragályos, hétfőn ugyanis Karel Rehka, a cseh hadsereg vezérkari főnöke Prágában kijelentette: jelenleg nem valószínű a háború Oroszországgal, de nem is elképzelhetetlen – erről itthon az Híradó.hu írt. E szerint a Felkészültünk a harcra? elnevezésű konferencián Karel Rehka úgy vélte: a konfliktust tárgyalásokkal nem, csupán elrettentéssel lehet megelőzni. Szerinte Oroszországnak reálisan látnia kell a NATO katonai erejét és azt, hogy megvan az akarat a védekezésre.

– Másfelől továbbra is szükséges az Oroszország által megtámadott Ukrajna segítése – tette hozzá. Karel Rehka úgy látja: Oroszország lényegében áttért a hadigazdaságra, és a titkosszolgálati becslések szerint rövidesen megújíthatja katonai erejét.

– Oroszország Közép-Ázsián és a Kaukázuson keresztül sikeresen elkerüli a szankciókat. Atomerejét elrettentésre használja, és célirányosan destabilizál bizonyos régiókat – folytatta. Ennek kapcsán mondta azt, hogy bár pillanatnyilag nem valószínű egy háború Oroszországgal, de nem is elképzelhetetlen.


– A konfliktus kirobbanhat egy véletlen esemény következtében, de akkor is, ha az ellenfél azt elkerülhetetlennek fogja tartani – jegyezte meg. A vezérkari főnök rögtön emelte is a tétet, és úgy fogalmazott: „Kialakulhat egy olyan lehetőség, amikor azt mondják: most vagy soha”.

Nagyjából Karel Rehka agymenésével egy időben megszólalt Donald Tusk lengyel miniszterelnök, aki kijelentette, hogy „teljes mozgósítást követel” a Nyugattól Ukrajna katonai támogatására – erről itthon az Index.hu számolt be. A Lengyelország kormányának élére frissen visszatért miniszterelnök megerősítette, hogy országa támogatja az ukrán háborús erőfeszítéseket.

– Követeljük a Nyugat teljes mozgósítását Ukrajna megsegítésére. Nem tudom tovább hallgatni azokat a politikusokat, akik arról beszélnek, hogy belefáradtak az Ukrajnában kialakult helyzetbe. Az Ukrajna elleni támadás mindannyiunk elleni támadás – idézi a Sky News Donald Tusk X-en közzétett bejegyzését. Meglepő, hogy egy idő után Donald Tusk ominózus bejegyzése már nem volt elérhető az X felületén.


Azt kell, mondjam a vadabbnál vadabb három nyilatkozatról: ha nem tudnám, hogy a Zelenszkij-kurzus és az ukrán hadsereg bajban van, akkor ezekből a sületlenségekből akkor is kikövetkeztetném.

Úgy gondolom, hogy csak a végső elkeseredés ragadtathat ilyen eszement kijelentésre egy politikust, sőt, rögtön hármat. Közel a vég Ukrajnában, és a globalista háttérhatalom kiszolgálói most igyekeznek menteni a menthetőt, kétségtelen, próbálnak keményen teljesíteni a tengerentúli megrendelőknek!

Csak várjuk ki a végét!


1 hozzászólás

 1. Hm.
  Európa kezd visszatérni 85 évvel ezelőtti ostobaságához aminek következményeként robbant ki a II. világháború és omlott össze az európai gazdaság sok 10 millió halottal. Akkor az oroszok mentették meg Európát a német nácizmustól, mint ahogy korábban Napóleon európai birodalmától is.
  Úgy látszik Európa mostani urai mindezt elfelejtették. Viszket a tenyerük egy újabb világháború “gyönyörűségéért” abban a hitben, hogy Amerika majd megmenti őket az újabb összeomlástól.
  Nem fogja.
  Hogy miért?
  Mert most már őket sem menti meg a nagy víz nyújtotta biztonságtól.
  Nem fogja megkockáztatni, hogy úgy járjanak mint anno a Római Birodalom, vagy épp a volt Szovjetunió. Azt nem, de uszítani akár az új európai háborúra, na, azt igen.
  Világunk legnagyobb sz.rkavarója, háborús uszítója Amerika.
  Pedig az oroszok már sok éve intik Európa nyugati részét, hogy ne kényszerítsék őket egy olyan háborúra melynek vesztese csak mi európaiak lehetünk.
  Remélem az EU ostoba vezetői felfogják végre, hogy mit kockáztatnak.
  Remélem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét