Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!

Robbanások Kercsben: az orosz hadsereg visszavert egy támadást a krími híd környékén, amelyet az amerikai légierő Boeing P-8 Poseidon felderítő repülője kísért figyelemmel – erről írtak az egyik, orosz-ukrán háborúval foglalkozó Facebook-csoportban. Azt közölték, hogy több robbanás is volt, utána füstöt láttak az égen.


– A légvédelmi erők rakétákat semmisítettek meg a krími híd környékén – számoltak be szemtanúk és a média. A hídon a forgalom leállt, de utána újraindult.

A bejegyzésben kiemelték, hogy az amerikai Boeing P-8 Poseidon felderítő repülőgép a Kercsi-szorosban történt támadás előtt jelent meg a Fekete-tenger térségében. Közvetlenül a támadás visszaverése után aztán a Poseidon, amely egy szicíliai NATO-bázisról érkezett, Románia felé vette az irányt.


Arról nincs hír, hogy megsérült-e bárki vagy bármi a támadásban, de abból, hogy a kercsi hídon rövid időn belül újraindult a forgalom, arra lehet következtetni, hogy az akció – ukrán szempontból – eredménytelenül zárult.

S akkor ezzel le is lehetne zárni az ügyet, mondván az ukránok próbálkoztak, az oroszok védekeztek, mehet tovább az élet. De én azért a Poseidon felderítő repülő lehetséges szerepvállalása kapcsán elidőznék egy pillanatra. Játsszunk el a gondolattal, hogy az USA hadban áll Mexikóval, és az ellenfél légitámadást intéz Florida ellen.

S közben megjelenik az égen egy korábban Kubából felszállt orosz felderítő repülőgép, majd mikor az akció véget ér, elindul vissza a légi bázisra. Máris jönnek a kérdések. Vajon az orosz szerepvállalás mekkora hangsúlyt kapna a globalista sajtóban, és milyen felütéssel születnének a cikkek? Vajon mit tenne az USA? A válaszokat sejtjük.


A globalista, balliberális sajtó most leginkább hallgat, és gyakorlatilag semmi kivetnivalót nem talál abban, hogy a NATO (az USA) egy repülőgépe „részt vehetett” az orosz-ukrán háború egyik akciójában. Ez annál is inkább megdöbbentő, mert a NATO ugye elméletileg egy védelmi szövetség…

Bezzeg, amikor kínai kémballon keveredett amerikai terület fölé, akkor sorozatban születtek a megbotránkozó, felháborodásnak hangot adó cikkek. Pedig a kémballon értelemszerűen nem egy háború kapcsán keveredett az USA fölé, és szó nem volt katonai akcióról sem.

Hát ennyit a kettős mércéről, ismét bizonyítottak a globalisták!


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét