Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!

Németországnak az az érdeke, hogy a hadköteles korú ukránokat visszaküldje Ukrajnába – mondta Ulrich Reitz, egy helyi magazin vezető tudósítója, amiről itthon az Index.hu számolt be.

Ezt azzal indokolta, hogy az integrációs tanfolyamok hatástalannak bizonyultak. Elmondása szerint az ukrán menekültek több mint fele még a minimális szinten sem tudta elsajátítani a nyelvet. Kiszámították azt is, hogy Németországban sokkal kevesebb ukrán dolgozik, mint más országokban.


– Ezek a tények az újságíró véleménye szerint megkövetelik az ukránokkal szembeni hozzáállás újragondolását, vagyis a katonakorú férfi menekülteket el kell küldeni hazájukba − írja az mk.ru.

Folytatom a gondolatmenetet, de mielőtt továbbmennék, azért egy kérdést félve felteszek: A harmadik világból – Ázsiából és Afrikából – érkezett gazdasági bevándorlók integrálása sikertörténet?

Miden szír, afgán, pakisztáni, tunéziai és nigériai migráns dolgozik, és teljes egészében beilleszkedett a német társadalomba? Dolgoznak és hasznos tagjai a német közösségeknek? Úgy, hiszem nem, de akkor őket miért nem akarják Németországból hazaküldeni? S miért az európai kultúrkörből érkező ukránokat akarják elüldözni, akik közül sokan még dolgozni is hajlandóak?


Az a sejtésem, hogy nem az integrációs kudarc miatt akarja a német újságíró hazaküldeni az ukrán férfiakat, hanem azért, hogy kedvére tegye a Zelenszkij-kurzusnak. Rusztem Umerov ukrán védelmi miniszter csütörtökön jelentette be, hogy jövőre minden 25–60 év közötti, külföldön tartózkodó ukrán férfinak jelentkeznie kell az ukrán fegyveres erők toborzó központjainál.

Úgy tűnik azonban, hogy csak a globalisták kottájából játszó újságíró akarja a frontra küldeni az ukrán férfiakat. Marco Buschmann német igazságügyi miniszter ugyanis pénteken a dpa német hírügynökségnek adott interjújában egyértelművé tette:

„Nem kell aggódnia a Németországban élő ukrán menekülteknek, ha a jövő évi kötelező katonai mozgósításkor hazájukban esetleg megtagadják a behívóparancsot.”


Az viszont látszik, hogy a globalista háttérhatalom kiadta a parancsot: Meg kell próbálni hazaküldeni az ukrán férfiakat Európa országaiból! Észtországban ugyanis Lauri Läänemets belügyminiszter arról nyilatkozott – az ERR, itthon pedig az Index írt erről –, hogy készek felkutatni és kiadni a mozgósítás alatt álló ukránokat, ha Kijev ezt kéri.

– Általában tudjuk, hogy hol vannak ezek az emberek, és mit csinálnak. A legtöbben dolgozni járnak, és Észtországban van a lakóhelyük – emelte ki. A cikkben azt írták, hogy bár hivatalos kérés nem érkezett Kijevből, az észt belügyminisztérium többször kérte mind az ukrán nagykövetet, mind a belügyminisztert, hogy szükség esetén értesítsék az Észtországban tartózkodó menekülteket.

Globalista csahosok, szánalmasak vagytok!


Előző cikkA karácsony csodája akár a háború poklában is megtörténhet
Következő cikkZelenszkij beváltatlan ígéretei, és egy szörnyű hazugság

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét