Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!

Egy újabb teljes év zárult le a Bekezdések-csoportunk életében, érdemes számba venni, hogy mit ért el a közösségünk a mögöttünk hagyott tizenkét hónapban. Ahogy mondani szokás, a poharunk félig üres, és félig tele van. Van okunk az örömre, hiszen a közösségünk tovább erősödött, egyre többen követiteket a működésünket, és mind többen csatlakoztok a különböző platformjainkhoz.


Együtt, egymást segítve egyre komolyabb erőt tudunk felmutatni.

Az örömünk azonban nem lehet teljes, hiszen az online térben érezzük azoknak az erőknek, azoknak a bizonyos algoritmusoknak az ellenhatását, amelyekről már sokat írtunk. Segítségben „tőlük” sohasem reménykedhettünk, de az nem lett volna ördögtől való, ha hagynak nyugodtan működni, amíg betartjuk a szabályokat.

Nem így történt, mi hiába dolgozunk tisztességesen, mégis erős szembeszélben kell helytállnunk, az elért eredmények viszont ezek ismeretében még inkább bizakodásra adnak okot.


Amit ígérünk, mi dolgozunk tovább az új évben is, és továbbra is megmutatjuk a világot egy másik nézőpontból. Abból a nézőpontból, ahogyan a mi csapatunk látja. A véleményünk lehet egyesek számára zavaró, bosszantó vagy éppen érthetetlen, de azt büszkén tudjuk mondani, hogy mi nem hazugságokra, csúsztatásokra építjük az álláspontunkat. Ezt még azok a bizonyos „algoritmusok” sem cáfolják.

A cikkeink a hazánk és a világ iránt érzett aggodalomból táplálkoznak, és annak a reményében születnek, hogy együtt, összekapaszkodva egy egészen pici hatással tudunk lenni a jövőnkre. Többen nem is reménykedhetünk.

S hogy mit szeretnénk 2024-re? A világban mindenképpen békét. Az ellentábor előszeretettel nevez minket Putyin bérenceinek, de mi nem vagyunk senkinek a csatlósai, és értelemszerűen nem vagyunk a háború pártján sem. Nekünk minden egyes emberi élet egyedi és megismételhetetlen, egy kincs, aminek elvesztése tragédia.


Éppen ezért azt szeretnénk, ha mind Ukrajnában, mind a Közel-Keleten – ahogy a világ más forró pontjain is – béke lenne. De olyan békekötésekre van szükség, amely igazságos, és tartós eredményt hoz. Mi továbbra is hiszünk a többpólusú világban, és valljuk, hogy a globalista háttérhatalom világuralmát meg kell törni. A profitéhes pénzemberek haszonszerzésének gátat kell vetni, és úgy látjuk, hogy ebben a folyamatban csak a Kelet lehet fékező hatással.

Magunknak, a Bekezdések-csoportnak, a közösségünknek pedig kívánunk boldog, sikerekben gazdag új esztendőt! Számíthattok ránk, mi is számítunk rátok!


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét