Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Van egy nyugati hablaty, ami nagy kedvencem az orosz-ukrán háború kapcsán! Ugye, emlékeztek, mivel indokolták a globalisták az Oroszország elleni szankciókat!? Az egyik szöveg az volt, hogy a szankciók megroppantják az orosz gazdaságot, amely így nem lesz majd képes a háborút finanszírozni.

Kijelenthetjük, ez nem vált be, az orosz gazdaság köszöni szépen, jól van, és az Európában elvesztett pozícióiért keleten és délen kárpótolta magát. S mit kárpótolta magát? Mások mellett Kínával, Indiával, Iránnal és Szaúd-Arábiával virágzó kapcsolatokat alakított ki!

Volt még egy másik nyugati érv is az Oroszország elleni szankciók mellett. A globalisták azt mondták, hogy a szankciók hatására az orosz hadsereg legyengül, és nem lesz képes pótolni a veszteségeit, na pláne nem fejleszteni a fegyvereit.


Ehhez képest – mint a napokban írtuk – új lőszert, rohampuskát és önjáró löveget fejlesztettek az oroszok, és a legbrutálisabb az, hogy a hadsereg ellátása mellett még exportra is futja tőlük. A rakétákat és drónokat pedig olyan ütemben termelik, aminek az elszenvedői az ukránok, ahol lassan nem lehet látni az égboltot az orosz támadó fegyverektől.

De van tovább, mert a Pravda.ru tájékoztatása szerint az orosz légierő most éppen az ötödik generációs vadászgépét, a Szu–57-et vetette be az Ukrajna elleni támadásaiban. A portál szerint a világ egyik legmodernebb repülőgépe hatásosnak bizonyult, a Szu–57 ugyanis nemcsak a földi, hanem a légi célpontokat is eltalálta. Azt nem írták, de legalább ilyen fontos, hogy közben viszont az orosz vadászgépeket nem találta el az ukrán légvédelem.

Aligha hiszem azonban, hogy a globalista háttérhatalom emberi ne tudták volna, nem mérték volna fel előre, mire lehet képes az orosz hadsereg. Nem gondolnám, hogy ilyen szinten elszámították volna magukat! Ha mégis, az ultra ciki!


Ha viszont tudták előre, mi lesz a vége, akkor csak arra tudok jutni, hogy a cél nem a háború megnyerése volt, hanem csak Ukrajna értékeit, földjeit és nyersanyagait akarhatták megszerezni, és közben le akarták zülleszteni és függő helyzetbe akarták hozni Európát.

Na, ez viszont sikerült nekik! Már csak az a kérdés, az oroszok mit hagynak Ukrajnából a globalistáknak!?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét