Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


A Bekezdések közösségének tagjai minden bizonnyal nem küzdenek magas vérnyomással, hiszen aki minket olvas, annál biztosan megemelkednek a vonatkozó értékek. Márpedig, ha eleve magas lenne a vérnyomásotok, a cikkek olvasása könnyen veszélyeztetné az egészségeteket.

Becsület szavunkra, nem az életetekre törünk, de most is egy olyan nyilatkozatról számolunk be, amely biztos dob 20-at, 30-at a vérnyomásotokon. Így aztán mindazokat, akik veszélyeztetve érzik magukat, arra kérjük, ne folytassák e bekezdés olvasását! Legfeljebb csak saját felelősségre.

Létezik ugyanis egy Andrij Jermak nevű figura, az ukrán elnöki hivatal vezetője, aki időről-időre „megörvendeztet” minket egy-egy égbekiáltó sületlenséggel, vad nyilatkozattal. Nem volt ez másképpen ezúttal sem, a politikus egy interjúban az Ukrán Fegyveres Erők 2023-as ellentámadásairól beszélt, sikeresnek nevezve az elmúlt időszak akcióit a nyugati szövetségesek fegyvereinek köszönhetően.


– Az ukránok megsemmisítették az orosz flotta potenciálját a Fekete-tengeren, ez is az ellentámadásunk része volt – mondta az El Mundónak adott interjúban Andrij Jermak.

S akkor most itt álljunk is meg egy pillanatra, beszéljünk egy kicsit az ukránok 2023-as nagy ellentámadásáról. Az akció júniusban indult, amellyel az ukránok egy körülbelül 15 kilométer széles és tíz kilométer mély területet foglaltak el. De hogyan és meddig?

1, Ebben a nagy nyári ellentámadásban az ukránok elképesztő veszteségeket szenvedtek, annyi katonát, fegyvert áldozhattak ezért a részsikerért, amelyről egy kisebb ország hadserege csak álmodozhat.

2, Miközben az oroszok hatékonyan védekeztek Rabotino térségében, és nagy veszteségeket okoztak az ukrán haderőnek, más frontszakaszokon ők értek el sikereket. S összességében nagyobb területet foglaltak el, mint amennyit délen elvesztettek.

3, S mi történt ezután? Az oroszok Rabotino térségében is elkezdték visszaszorítani az ukránokat, és jelentős területeket szereztek vissza.

4, S végül jegyezzük meg: az ukránok messze nem semmisítették meg az orosz flotta potenciálját a Fekete-tengeren! Az igaz, hogy a nyugatról kapott rakétákkal elsüllyesztettek és megrongáltak néhány orosz hajót, ami miatt Moszkva hátrébb vonta a flottát, de az közel sem semmisült meg. S a mai napig sokkal erősebb, mint a néhány hajóra zsugorodott ukrán flotta. Akkor ennyit az ukrán sikerekről!


De térjünk vissza Jermakra, mert az ukrán elnöki hivatal vezetője folytatta a megdöbbentő nyilatkozatát. Kiemelte, „nem szabad elfelejteni, hogy Ukrajna nem Oroszország, és számukra a katonák és a nép élete érték.”

– A mi országunk nem használja a katonákat ágyútölteléknek – hangsúlyozta Jermak, hozzátéve, hogy az oroszok viszont igen, és náluk szerinte a fronton több ezer katona fekszik, akiknek az élete semmit sem számít Oroszország számára.

Hogy nem szakad rá a mennyezet Jermakra! Még, hogy ők nem ágyútölteléknek használják az ukránokat! Az egész háború erről szól! Az ukránok nem magukért harcolnak, hanem a globalista háttérhatalom érdekeiért áldozzák fel az országot és a katonákat. Először a férfiakat, de manapság már sok nő is szolgál a hadseregben.

S jellemző az is, hogy egy kisebb részeredményért vagy sikeresnek tűnő akcióért – említhetnénk itt Mariupolt, Bahmutot, Krinkit vagy éppen a júniusi ellentámadást – elképesztő áldozatot hoznak. S közben az oroszok nyomulnak előre. Hát ennyi Jermak, de lelked rajta!


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét