Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Nagyon sokszor megesik a szívem az ukránokon, no, nem a Zelenszkij-féle vezetésen, hanem az egyszerű embereken. Végiggondolom, min mennek keresztül, mennyit szenvednek, hányan sebesülnek és halnak meg az országuk szempontjából teljesen értelmetlen és a globalisták céljaiért zajló háborúban.

Rendre eszembe jut, mekkora pusztítást okoz a közel két éve tartó öldöklés, ami miatt milliók menekültek külföldre.  Megszánom őket, együtt érzek velük, aztán rendre jön a hidegzuhany, mint most is. S ekkor megértem, hogy Ukrajnának nem véletlenül van romlott lelkű vezetése, az ukrán nép maga közül termelte ki Zelenszkij elnököt és bandáját…

Történt ugyanis, hogy Jelizaveta Kotljar, a 16 éves ukrán teniszező az orosz Vlada Mincsevával játszott a 2024-es Australian Open junior teniszbajnokságon, január 20-án. Az ukrán tini az első fordulóban 6:2, 6:4 arányban alulmaradt orosz ellenfelével szemben, majd a mérkőzést követően Kotljar kezet fogott az őt legyőző sportolóval.


Az Ukrajinszka Pravda azt írta – a cikket itthon az Index szemlézte –, hogy Kotljar cselekedete sok ukrán szurkoló felháborodását váltotta ki, majd a történtek miatt az Ukrán Tenisz Szövetség egy közleményt is kiadott Jelizaveta Kotljar édesapjának kommentárjával. A sportági szövetség hangsúlyozta, hogy támogatja az ukrán teniszezők közös álláspontját, amely szerint nem fognak kezet „az agresszor országok képviselőivel”.

– Játékosainkat tájékoztattuk erről, és támogatják ezt az álláspontot. De hibák mindig előfordulhatnak. Ilyen hiba történt ma a mi játékosunkkal – emelte ki a szövetség. Az Ukrán Tenisz Szövetség reakciója már önmagában is dühítő, de amit Jelizaveta apja, Kostantin Kotljar mondott a történtek kapcsán, attól kinyílik a bicska az ember zsebében.

Konstantin azzal magyarázta lánya „botlását”, hogy a Grand Slam torna nagy nyomást helyezett Jelizavetára, aki az események hatása alá került, és rendkívül ideges volt. Szavai szerint a lánya ezért tévedt meg, és fogott kezet az őt legyőző orosz teniszezővel.

– Automatikusan végrehajtotta a meccs utáni rituálét, és kezet fogott ellenfelével. Nem értette, hogy a háló mögött a Szülőföldünket megtámadó ország képviselője áll. Minden bizonnyal hiba volt, amit Lisa mélyen megbánt, és megígéri, hogy soha többé nem engedi, hogy ilyesmi megtörténjen. Mindig emlékezni fog arra, hogy ki kicsoda. Valójában a lányom őszinte ukrán hazafi, mindig is az volt, és a jövőben is az lesz – fogalmazott Konstantin.


Röviden csak annyit tudok erről a gyomorforgató történetről megjegyezni, hogy beteg világot élünk. Jelizaveta Kotljar a mérkőzés után EMBERKÉNT viselkedett, csupa nagybetűvel. Ő kezet fogott a riválisával, akkor is, ha orosz, aki ráadásul legyőzte őt. Erről szól a sport, amitől mindig igyekeznek távol tartani a politikát, mondván, hogy a kettőnek nincs köze egymáshoz.

Minden normális országban megdicsérték volna Jelizavetát (én meg is teszem), de Ukrajna nem normális ország, sőt, egyre inkább nem az. A mai Ukrajnában elvárják, hogy egy tenisz mérkőzés után egy ukrán lány ne fogjon kezet az őt legyőző szintén tini sportolóval csak azért, mert orosz.

Az apja egyenesen úgy fogalmazott, hogy „a háló mögött a szülőföldünket megtámadó ország képviselője állt”. Nem, ez egy eszement, embertelen és beteg hazugság. A háló mögött egy orosz kislány, egy sportoló állt, aki nem felelős a moszkvai vezetés döntéseiért, csak önmaga cselekedeteiért.


(Azt pedig már számtalanszor kielemeztük, hogy a háború kitöréséért amúgy is leginkább az Ukrajna mögött megbúvó globalista háttérhatalom a felelős, aki kiprovokálta a két szláv állam összecsapását.)

Konstantin Kotljar ezzel a nyomorult nyilatkozatával magához, magukhoz rántotta a lánya tiszta lelkét, le, a mocsárba, amelyben szinte az egész keleti szomszédunk fuldoklik. S biztos vagyok benne, lesz egy pillanat, akár sok év múlva, amikor Konstantin Kotljar nagyon szégyellni fogja azt, amit most mondott.

Mindenesetre mi szívből gratulálunk Jelizavetának, egy csodás lelkű kislánynak, és sok sikert kívánunk sportolói pályafutásához! Maradj meg ilyen remek EMBERnek, ha máshogy nem, legbelül, ahová a beteg lelkű szörnyetegek nem látnak be! A szíved a tiéd!


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét