Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Ha azt mondjuk, hogy évtizedek óta békében élhetünk Magyarországon – 1990 óta ráadásul egy demokráciának mondott rendszerben tehetjük ezt –, akkor kijelenthetjük: minimum 34 esztendeje biztonságosan telhetnek a napjaink. Nem ropognak mellettünk fegyverek, nem kell rakétatámadástól tartanunk, mint ahogy attól sem, hogy komisszárok elkapnak az utcán, és elvisznek egy teljesen értelmetlen és kizárólag a Nyugat érdekeit szolgáló háborúba.

(Azon most ne kezdjünk el vitatkozni, hogy milyen sérelmeink voltak az utóbbi évtizedekben, mert az orosz-ukrán háború borzalmai mellett ezek eltörpülnek.)

Kijelenthetjük azt is: a legtöbbünknek az is természetes, hogy nap mint nap vagy legalábbis rendszeresen találkozhatunk szüleinkkel (akinek még élnek), feleségünkkel vagy férjünkkel (akinek van), és gyermekeinkkel, unokáinkkal (ha születtek). Élő szeretteinket látni – ma Magyarországon – többnyire nem kiváltság, mondhatni, megszokott.


Talán kevesen vagyunk elég hálásak ezért, de ez úgy hiszem, teljesen érthető.

S hogy miért írom mindezt? Sokadszorra látok olyan videót a különböző közösségi vagy videómegosztó oldalakon, amely azt a pillanatot örökíti meg, amikor a katona hazatér az orosz-ukrán háborúból, és végre újra láthatja szeretteit. Korábban láttam már az édesanyját vagy éppen jegyesét, feleségét meglátogató srácokat, legutóbb pedig egy orosz katonáról posztoltak, aki Krasnodarban személyesen köszöntötte fel a fiát a születésnapján.

Alexander, hívójele Sztupa, a GROM „Cascade” dandárban szolgál. Nemrég megkapta a „Bátorságért” kitüntetést. A harcos fia az általános iskola első osztályába jár, a bejegyezésben írták, a gyermek el sem tudott volna képzelni jobb ajándékot annál, minthogy újra láthatta az édesapját.

A találkozásról közölt videó egyértelműen igazolja, hogy a születésnapját ünneplő kisfiút földöntúli öröm kerítette hatalmába édesapja láttán. Azonnal átölelte, majd egy darabig nem engedte el. S ha tehetné, akkor sohasem engedné vissza a frontra, ahová Alexandernek nyilván vissza kell majd térnie.

Mindezt azért, mert a globalista háttérhatalom elképesztő profitéhsége közel két éve nem engedi, hogy véget érjen a háború, amit maguk provokáltak ki. Azt kívánom, hogy Alexander és minden katona egyszer majd épségben térjen haza végleg a családjához!


1 hozzászólás

  1. Igen . Kívánom, hogy Alexander és minden katona egészségesen visszatérjen. A büdös, mocskos Amerikát kellene végre elpusztítani és rend lesz a Földön. Undorító egy állam. Nem véletlenül vergődik haláltusájában. Segítsetek, hogy ne szenvedjen !

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét