Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Egy új felmérés szerint Taylor Swift érdemben befolyásolhatja a szavazók voksait a 2024-es amerikai elnökválasztáson. A Redfield & Wilton Strategies által végzett felmérés szerint a válaszadók 18 százaléka mondta, hogy nagyobb valószínűséggel szavazna egy Taylor Swift által támogatott jelöltre – írta a TMZ, amiről itthon az Index.hu hírportál számolt be. Ugyanakkor 17 százalékuk úgy nyilatkozott, kisebb valószínűséggel szavazna arra a jelöltre, akivel Swift szimpatizál.

A megkérdezettek közel fele (45 százalékuk) vallotta magát a tizenháromszoros Grammy-díjas énekesnő énekesnő rajongójának. A kutatásból az is kiderült, hogy Swift támogatása jelentősen befolyásolná a fiatal szavazókat. A január elején készült felmérésben 1500, választásra jogosult amerikai polgár vett részt.


Nyilván mindannyian tudtok szöveget értelmezni, de azért egyszerűsítem a képletet. Egy csomó ember van az Amerikai Egyesült Államokban, főként fiatalok, aki a szerint adják le a voksukat az elnökválasztáson, hogy Taylor Swift kit támogat. S mivel jellemzően szoros szokott lenni az amerikai elnökválasztás, a dolog úgy néz ki, hogy az énekesnő dönthet az USA és így tulajdonképpen a világ sorsáról…

Ha a szuperfegyvernek számító tizenháromszoros Grammy-díjas énekesnő azt mondja, hogy Trump – aligha teszi, mert az nem olyan haladó –, akkor republikánus elnöke lehet az Egyesült Államoknak. De ha azt mondja, hogy ő bizony a demens Biden apóra teszi a voksát, akkor az általa befolyásolt tömeg belökheti az elnöki székben a demokrata őspolitikust.


De gondoljuk ezt tovább. Ha Taylor Swift Trumpot támogatja, és ő húzza be a voksolást, akkor azonnal béke lehet Ukrajnában, az Európai Unió (országai) és Oroszország lassan elkezdhetnek közeledni egymáshoz.

Ám ha Taylor Swift Biden apóra mellé teszi le a garast, akkor maradhat a háború, ami elhozhatja az Európai Unió teljes összeomlását, és akár eljuthatunk a harmadik világháborúhoz is, és centikre kerülhetünk akár az atomháborútól. Azért mennyire beteg, hogy a világ jelenleg (talán még) első számú hatalmát olyan mentális állapotú választók lakják, akiket egy Taylor Swift dróton rángathat egy elnökválasztáson?!


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét