Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Bár a Nyugat nem akar háborút Oroszországgal, mégis fel kell készülnünk egy olyan konfrontációra, amely évtizedekig is eltarthat – mondta Jens Stoltenberg NATO-főtitkár a Welt Am Sonntag című német lapnak adott interjújában, amelyet a The Kyiv Independent szemlézett (itthon pedig az Index.hu adott róla hírt).

Mint emlékeztettek rá, a NATO-országok tisztviselői az ukrajnai teljes körű invázió kezdete óta egyre nagyobb aggodalmuknak adnak hangot amiatt, hogy a szövetség nem eléggé felkészült egy Oroszországgal való konfliktusra.

– Ha Vlagyimir Putyin orosz elnök győz Ukrajnában, nincs garancia arra, hogy az orosz agresszió nem terjed át más országokra – figyelmeztetett Stoltenberg. Hozzátette, hogy a NATO-nak javítania kell katonai képességeit, mivel „az elrettentés csak akkor működik, ha hiteles”.


Soha nem értettem, hogy ilyen szinten ki és miért képes eladni magát a gonosznak! Vajon Jens Stoltenberg a hatalom mámorában vagy a pénzért alakítja az ostobát, esetleg tényleg ilyen szalajtott lenne? Utóbbit nem hiszem, mert még egy papucsállatka is felfogja, hogy amit a „drága” Jens nyilatkozik, az ökörség.

1, Talán ez a legfontosabb! Oroszországnak esze ágában sincs megtámadni a NATO-t, mert bár erős, harcedzett hadserege van, de a katonai szövetség 31 tagállamot tömörít, köztük az USA-t, a világ sok szempontból még mindig első számú katonai hatalmát.

Ráadásul a NATO-tagok közül többen is rendelkeznek atomfegyverekkel. Putyin nem őrült, meggyőződésem, hogy Moszkva sohasem támad egy NATO-országra.


2, Ukrajna viszont nem NATO ország, így a katonai szövetségnek nem kellett volna, kellene beleavatkoznia az orosz-ukrán konfliktusba. Ez a háború két szomszédos állam ügye, és közülük egyik sem NATO-tagállam. Nem kellett volna beleavatkoznia ebbe az egyes nyugati országoknak sem külön-külön, sem együtt.

Nem is tették volna, ha nem az lenne a globalista háttérhatalom érdeke, hogy éket verjen Oroszország és az Európai Unió közé, utóbbit padlóra téve ezzel. A tengerentúlon Európát csak piacnak szánják, ez a napnál világosabb.

3, S nem Jens, nem kell(ene) felkészülni semmilyen több évtizedes szembenállásra Oroszországgal! Moszkva sem akarja ezt és a józanul gondolkodó európaiak sem, leszámítva az USA kottájából játszó európai vezetőket. Európa érdeke a béke és az együttműködés Moszkvával. Minden más csak a profitéhes globalista háttérhatalom hazugsága! S Jens, te ezt a hazugságot szolgálod!


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét