Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Az élet elképesztő dolgokat produkál, néha olyanokat is, amelyről azt gondolnánk, hogy maximum filmek kitalált történeteiben fordulhatnak elő. Nem különbözik ebből a szempontból egy háború sem, hiszen a Bekezdések-oldalon számos megdöbbentő történetről számoltunk már be.

Ukrajna oldalán harcoló nőkről, besorozott fogyatékos katonákról, német legénységű Leopard harckocsiról, csak hogy néhányat kiemeljünk. De most itt egy újabb, amely nagyon megérintett minket, ezért úgy gondoltuk, hogy megosztjuk veletek.

A történet a Hirextra.info oldalon jelent meg, e szerint van az ukrán hadseregben egy Olekszandr nevű katona, aki egy az Egyesült Államoktól kapott „Bradley” parancsnoka. Olekszandr 19 éves, mégis egy ilyen nagyon komoly lövészpáncélost irányít, és megpróbálja felvenni a harcot az orosz harckocsikkal.


A történet érdekessége – erről egyébként a fiatalember videófelvételen nyilatkozik –, hogy Oleksandr bármikor megütközhet a saját édesapjával, aki harckocsivezető az orosz hadseregben.

Biztosak vagyunk benne, hogy Olekszandr és édesapja esete nem egyedi, családtagok, rokonok, barátok és ismerősök harcolhatnak egymás ellen egy-egy háborúban. S csak abban bízhatnak, hogy a nagy számok törvénye alapján nem kell szembenézniük egymással. Ha viszont ez mégis bekövetkezik, akkor akár egymás életét is kiolthatják.

Nem tudjuk, hogy Oleksandr és édesapja hogyan került a front két oldalára. Gyanítjuk, hogy ukrajnai orosz férfiakról lehet szó, akik közül az apa meggyőződésből harcol Moszkva oldalán, míg a fiút minden bizonnyal besorozták az AFU-ba. Persze, mivel jókat nevet a videófelvételen, még az is lehet, hogy maga is hittel állt a színészelnök oldalára.

Bárhogy is van, apa és fia összecsapása drámai lenne a fronton. S talán az ilyen történetek is igazolják, hogy két testvérnép háborújáról van szó, amelynek nagyon gyorsan be kellene fejeződnie. Nagyon elég volt már a pusztulásból, a sok-sok tízezer ember halálából, hiszen az öldöklésnek a háború közel két évében már katonák és civilek tömegei estek áldozatul, ráadásul teljesen értelmetlenül.

Ez a háború csak a globalista háttérhatalomnak hoz hasznot, akiknek a tagjai jó messze a frontvonalaktól, bársonyszékeikben ülve számolgatják a dollárkötegeiket! Sötét lelkük rajta!


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét