Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Roberta Metsola, az Európai Parlament elnöke a Prágában tartott sajtótájékoztatón kijelentette, hogy az Európai Unió országainak továbbra is minden segítséget meg kell adniuk az orosz invázió ellen védekező Ukrajnának – adta hírül az MTI.

Az európai uniós politikus hangsúlyozta: Ukrajna biztonsága egyben Európa biztonságát is jelenti, amit szerinte nem szabad elfelejteni. Roberta Metsola nagyra értékelte, hogy Csehország a kezdetektől fogva kiállt Ukrajna mellett, és több százezer ukrán menekültnek adott menedéket.

– Ukrajna támogatása továbbra is a cseh külpolitika egyik legfontosabb feladata – szögezte le Petr Fiala cseh miniszterelnök a sajtótájékoztatón. Roberta Metsola azt követően találkozott a sajtóval, hogy tárgyalásokat folytatott a cseh parlament két házának elnökeivel, valamint a cseh kormányfővel.

Hivatalos programjában este a prágai egyetemek hallgatóival folytatandó beszélgetés szerepelt. Az utóbbin hetekben Európában lezajló gazdatüntetésekkel kapcsolatos kérdésre válaszolva Roberta Metsola hangsúlyozta, hogy párbeszédet kell folytatni az emberekkel, és reagálni kell a problémákra, a frusztrációra.


Jöjjön hát a véleményünk!

1, Ha azt hiszi bárki, bármelyik globalista politikus, hogy a józan ésszel gondolkodók lelkesedése, kitartása elfogy, és nem reagálunk az ilyen bugyuta nyilatkozatokra, akkor Metsola és haverjai tévednek! Soha nem leszünk restek felvenni a kesztyűt, így újra és újra el fogjuk mondani:

Oroszország a különleges katonai művelettel nem Európára támadt rá, csak egy végletekig korrupt, a kisebbségeit nem tisztelő, a semlegességét feladni készülő bábállamra, amely tulajdonképpen a globalista háttérhatalom zsebében van.

Lehet európai fenyegetettséggel riogatni, csak végtelenül hiteltelen!


2, Sőt, az Európai Unió országainak éppen, hogy nem kell fegyverekkel és más módon támogatniuk Ukrajnát, hanem a békét kell elősegíteniük. Ez az Európai Unió, az európai országok és Ukrajna érdeke is! Vagyis Európára éppen azok a politikusok jelentenek veszélyt, akik a konfliktus elnyújtását és az Oroszországtól való teljes elszakadást erőltetik!

3, Ami pedig a gazdatüntetéseket illeti, Metsola itt is rossz vágányon van, és rossz iránya is megy. Az Európai Unió vezetőinek nem párbeszédet folytatni és dolgokat megfontolni kell, hanem cselekedni.

Távol kell tartani az ellenőrizetlenül megtermelt és előállított ukrán élelmiszert Európától, de minimum kemény vámokkal kell sújtani az egyes behozott árucikkeket! Mindezt azért kell megtenni az, mert Brüsszelnek Európa kell, legyen az első. Ez biztos így is lenne, ha az ukrán fél mögött nem amerikai érdekek munkálkodnának…

Csak fájdalom, Ukrajnában nyakig ott van a háttérhatalom!


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét