Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Oroszország kész együttműködni bármelyik amerikai elnökkel, de előnyösebb lenne számára, ha a hivatalban lévő államfő, Joe Biden lenne ezen a poszton, mint Donald Trump korábbi elnök – mondta Vlagyimir Putyin. Az orosz államfő a Rosszija 1 televíziónak adott, a Telegramon szerda éjjel közzétett nyilatkozatát itthon az Index.hu szemlézte.

Mint írták, amikor Pavel Zarubin újságíró megkérdezte az orosz elnöktől, hogy Oroszország melyik amerikai elnökkel működne együtt szívesebben, a politikus azt mondta: „Biden”. – Ő tapasztaltabb és kiszámíthatóbb, a régi formáció politikusa. De bármelyik amerikai vezetővel együtt fogunk dolgozni, akiben az amerikai nép megbízik – tette hozzá az orosz elnök.


Biden egészségi állapotáról szólva az orosz vezető megjegyezte, hogy már akkor amerikai hivatali partnere alkalmatlanságáról beszéltek, amikor 2021-ben Svájcban találkozott vele, de ő nem látta ennek jelét. Leszögezte, hogy Moszkva számára nem a jelöltek egészségi állapota, hanem a politikai álláspontja a fontosabb. Azt ugyanakkor kiemelte, hogy Úgy „a mai kormányzat álláspontja rendkívül káros és hibás”.

Érdekes nyilatkozat, jöjjön a véleményünk:

1, Eddig is tudtam, hogy Putyin egy rendkívül agyafúrt, dörzsölt politikus. De ez a néhány mondat még inkább alátámasztja, hogy az orosz elnök vérbeli profi. Hogy miért? Egész egyszerűen ki van csukva, hogy Putyin őszintén beszélt.


2, Az ugyanis a napnál világosabb, hogy a háború befejezése és az orosz-amerikai kapcsolatok szempontjából sokkal hálásabb partner lenne Putyin számára Trump, mint Biden. Biden ugyanis – részben az elképesztő demenciája miatt – teljes mértékben a globalista háttérhatalom bábja. A globalisták pedig Ukrajna megerősítésében és a háború folytatásában érdekeltek, mert a zavarosban lehet jól halászni. Trump ellenben – legalábbis eddigi megnyilvánulásai szerint –, ha visszakerül az elnöki székbe, 24 óra alatt lezáratja az orosz-ukrán konfliktust.

3, De akkor miért vette Putyin védelmébe Biden apót? Napnál világosabb! Ha az orosz elnök Biden mellett korteskedik a következő hónapban, az sok amerikait téveszthet meg akik azt mondhatják: ha Putyin Bidennel akar együttműködni, akkor inkább szavazok Trumpra. Zseniális! Így érheti el az orosz elnök, hogy tovább zuhanjon a demens Biden apó népszerűsége! Putyin pedig már csak egy kávét kér, és hátradől…


1 hozzászólás

  1. Piszkos Fredről kérdezték olykor: vajon keveri most, vagy nem keveri? (Mindig keverte) Emellett Piszkos Fred barátsága rettenetes átok volt a “szeretett” személyen

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét