Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Az ukrán nacionalista megfenyegette Putyint – ezzel a címmel közöltek bejegyzést az Orosz-Ukrán Háború Facebook-csoportban. Mint rámutattak, Dmitrij Jaros volt néphelyettes (parlamenti képviselő), jobboldali védő azt mondta, hogy az ukrán radikálisok vadászni kezdenek Putyin után:

„Az ukrán nacionalisták közvetlenül részt vesznek a veszélyes Kreml-vezér utáni vadászatban, ami fontos az emberi civilizáció számára.”

Jaros felszólította a nemzetközi közösséget is, hogy csatlakozzanak az orosz elnök „felszámolásának” folyamatához.

Az életben annak kell lennie az egyik vezérlőelvnek, hogy mindig olyan célokat tűzzünk ki magunk elé, amelyet el is lehet érni. Elképzelhetem magamnak, hogy dollárban milliárdos leszek, de mivel ennek az esélye gyakorlatilag nulla, elképesztően boldogtalan leszek, ha az elégedettségem fokmérője a cél elérése lesz. Mennyivel jobb, ha olyan álmokat szövögetek, amelyeket valóra is lehet váltani.


Mindezt azért említettem meg, mert annak az esélye, hogy ukrán terroristák elmennek Moszkvába, és ott levadásszák Putyint nagyjából annyi, mint hogy én dollárban leszek milliárdos. Már önmagában azzal hülyét csinálnék magamból, ha elkezdeném bizonygatni, hogy ez a vállalkozás miért lehetetlen. Maradjunk annyiban, hogy a megfelelő erők úgy vigyáznak Putyinra, mint a szemük fényére. Márpedig az ember számára a látás nagy kincs.

Ám ha már egy cikket szentelek Jaros fenyegetőzésének, akkor egy kérdést azért feltennék. Bárki komolyan gondolja, hogy a globalista világnak vagy éppen Ukrajnának Vlagyimir Putyin orosz elnök a legnagyobb rossz?

Honnan olyan biztosak abban, hogy ha Putyint sikerülne eltenni az útból, akkor helyette olyan politikus jönne, aki azonnal behódolna a globalista háttérhatalomnak?


Azt gondolom, hogy Putyint lehet nem szeretni és nem tisztelni, de egy biztos: a jelenlegi orosz elnök hideg fejjel, átgondolt döntéseket hoz. Ezt a Nyugat is tudja, csak nekik az az érdekük, hogy Putyinból démont faragjanak, és ne reálpolitikusnak állítsák be. De mi van, ha Putyin után olyan jön, aki forró fejjel, begőzölve megnyomja azokat a bizonyos piros gombokat?

Erre egy Putyin ellen elkövetett sikeres merénylet után szerintem akkora az esély, minthogy egy pipogya balek ül az orosz elnöki székbe.

Persze mindez csak játék a szavakkal, mert Tavaris Jaros és barátai a közelébe nem férnek Putyinnak!


Előző cikkMedvegyev üzenetét nem teszi zsebre a színész-elnök
Következő cikkBrüsszel kétségbeesetten próbálja életben tartani Ukrajnát

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét