Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Bohócok irányítják az ukrán csapatokat, és az „amerikai főnök mocskos csizmáját nyalják” – erről nyilatkozott Dimitrij Medvegyev, az Orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, aki szomorúnak és egyben viccesnek nevezte a nyugati politikát a Telegram-oldalán közzétett irodalmi stílusú bejegyzésében. Ebben a nyilatkozatában, amit itthon az Index.hu szemlézett, indulatosan bírálta az egész Nyugatot.

– Azt nézem, hogy mivé vált a nyugati politikai panoptikum. Szomorú, néhol vicces, de baljóslatú – írta.

Medvegyev vélhetően az ukrajnai háborúval kapcsolatos aggodalmait fejezte ki, amikor arról írt bejegyzésében, hogy akik az ukrán fegyveres erőket irányítják, „soha egy napot sem dolgoztak, ehhez képest most szerencsétlen emberek millióinak életét ellenőrzik, és küldik őket a biztos halálba”.


– A legyőzött fasizmus országából származó torzszülöttek parlamenti cirkusza, akik ismét a Reichstagban ülnek, követelik, hogy nagy hatótávolságú rakétákat küldjenek neonáci utódaiknak, kockáztatva, hogy még nagyobb hatótávolságú rakétákat kapnak a fejükre – jegyezte meg.

Medvegyev egy helyütt arról elmélkedik, hogy „demens, bizonytalan járású, semmit sem értő nagyapák, szélsőségesek özvegyeinek álcáját öltő kitartott nőket ölelgetnek”. Az Orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese szerint a nyugati vezetők színpadias látogatásokat tesznek Kijevbe, hogy eltereljék választóik figyelmét a saját problémáikról, és az „amerikai főnök mocskos csizmáját nyalják”.

Emmanuel Macront egyenesen Bonaparte Napóleon kicsinyes és tragikus örökösének nevezte, aki próbál a legendás hadvezér nyomába lépni azzal, hogy NATO-tagállamok Ukrajnába vezénylését emlegeti.


Mi tagadás, Medvegyev bejegyzésében volt anyag rendesen, kiadta magából a gőzt. A dühe jogosnak tűnik, és meg kell, hogy mondjam, magam sem vagyok nyugodt, sőt! A globalisták már annyi energiát befektettek Ukrajnába az elmúlt két évben (és már azelőtt is), hogy ha a Zelenszkij-kurzus bukik, Oroszország pedig győz, akkor hatalmasat veszítenek.

S ezt mindenáron szeretnék elkerülni, kérdés, hogy ezért mennyit hajlandóak tenni!? Vajon képesek egészen a legvégső határig elmenni, vagy még azon is túl? Remélem, annyi eszük lesz, ha több nem is, hogy a legrosszabbig nem viszik el a konfliktust. Abba mindannyian könnyen belehalhatunk!


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét