Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Emlékeztek rá, hogy nem sokkal az orosz ukrajnai különleges katonai művelet elindulása után mit írtak Putyin hadseregéről? Egyebek mellett hónapig heti rendszerességgel arról értekeztek, hogy az oroszoknak három-négy támadási hullámra elegendő rakétájuk van, de utána minden készletük elfogy.

Erről először 2022 tavaszán írtak, majd ezt folytatták nyáron és ősszel, de az orosz rakétatámadások csak nem akartak megszűnni, sőt, 2022-2023 telén jött csak a feketeleves. Írtak aztán a globalisták arról is: az oroszok annyi tankot vesztettek, hogy nem tudnak mivel támadni, sőt, már elővették a T64-es és a T55-ös harckocsikat is, szinte a múzeumból.

S persze „szakértettek” arról is, hogy az oroszok hamarosan kifogynak a különböző alkatrészekből. Aztán ezek a hangok idővel elültek, mert bár nagyon várták, remélték, az orosz gazdaság és hadsereg nem akart összeroppanni.


Sőt, nemhogy nem roppant össze, hanem az oroszok először nagy veszteségeket okozva simán megállították tavaly nyáron a nagy ukrán ellentámadást, majd átvették a kezdeményezést. S ha lassan is, de Putyin erői haladnak előre.

S közben, láss csodát, az az orosz hadiipar, amelynek már – legalábbis a globalista háttérhatalom vágyai szerint – régen össze kellett volna roppannia, ontja magából a fegyvereket és haditechnikai eszközöket. Özönlenek Ukrajnára a rakéták és a drónok, és közben sorra esnek el az ukrán hadsereg csúcsfegyverei. Egy sor Leopard tankot, már legalább négy Abrams harckocsit és több Patriot légvédelmi rendszert kilőttek az oroszok, az utóbbiból a hírek szerint most egyszerre kettő is elesett.


Közben megjelent egy új orosz fegyver, a FAB-1500-nak nevezett irányított légibomba, ami elképesztő pusztítást végez, és amely a hírek szerint porrá zúzza az ukrán katonák harci morálját (is). E bomba kapcsán arról számoltak be, hogy sok AFU-harcos nem tudja elviselni a FAB-1500-sok becsapódását. S ha túl is élik a támadást, sokkot kapnak.

Attól pedig az ukrán katonai vezetés kap sokkot, hogy az oroszok azt tervezik, felpörgetik az irányított légibombák gyártását, amelyek így mind nagyobb számban jelenhetnek meg a fronton.

Hát itt tart két év után a lesajnált orosz hadsereg!


Előző cikkSzánalmas mesével próbálnak világmegmentőt faragni Bidenből
Következő cikkMozgolódás Belaruszban! Mire készülhet Lukasenka hadserege?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét