Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Az Orosz-Ukrán Háború Facebook-csoportban megjelent egy nagyon megdöbbentő bejegyzés. Ebben arról írtak, hogy az ukrán védelmi minisztérium promóciós videót adott ki – ezt csatolták a bejegyzéshez –, amelyben felszólítja a francia idegenlégiót, hogy vegyen részt a Kijev oldalán vívott harcokban.

Mint írták, a videó az ukrán fegyveres erők légiós katonáinak és ukránjainak harci kiképzéséről készült felvételekből áll. Ugyanakkor Kijev habozás nélkül bemutatja a videóban a Das Reich 2. SS-páncéloshadosztály „farkashorog” emblémáját, amely az Azov-ezred szimbólumává vált.

A videó egy ukrán és francia felhívással zárul: „Várjuk Ukrajnában. Nagyon sok dolgunk van.” A csoportban közölt bejegyzésben felteszik a kérdést: Ez a remekmű valóban arra készteti Macront, hogy a szavakról a tettekre térjen át, és katonáit az ukrajnai csatatérre küldje?


– És ha a franciákat zsoldosoknak nevezik, akkor azt javasoljuk, hogy ismerkedjenek meg az orosz védelmi minisztérium statisztikáival az ukrajnai külföldi harcosok megsemmisítéséről – tették hozzá.

Az őrület tényleg a tetőfokára hág Európában. Megértük azt, hogy a farkashorog jelképével csábítják a liberális Nyugat katonáit Oroszország ellen. S a globalisták nem szörnyülködnek, nem mondják azt, hogy elég! Nem üvöltik a világba, hogy amíg Ukrajna nem számolja fel a szélsőséges csoportokat, és nem határolódik el a banderista eszméktől, addig egy centet és egy üres töltényhüvelyt sem adnak Ukrajnának!

Sőt, minden éppen ellenkezőleg történik: belefér minden, Zelenszkijt pedig, mint egy demokratikus példaképet, a keblükre ölelik. Hol élünk?


Ezek után, ha rokonszenveztem is volna Ukrajnával (és a Nyugattal), most biztos, kiábrándulnék belőle, belőlük. Hogy juthattunk idáig? Hogy juthatott idáig az Európa Unió és az államai, amelyek eddig a legkisebb nemzetállami megnyilvánulásra, a legkisebb nemzeti radikalizmusra zsigerből rátámadtak?

Hogyan férnek most bele a náci zászlók, a felvarrók, a farkashorgos és horogkeresztes tetoválások? Hogyan érhet annyit a profit, hogy még ezt is bevállalják érte? S hol lesz a határ? A dühöm óriási, a reményem elszállt!


Előző cikkEurópa magát fegyverezte le az önpusztító politikájával
Következő cikkPutyinnak a legitimációért veszítenie kellett volna?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét