Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Kaptunk a minap egy negatív kritikát, amelyben azt vetették a szemünkre, hogy a „Bekezdéseknek” nincsenek pozitív gondolataik. Ezt azonnal és csípőből visszautasítottam, hozzátéve, hogy vannak, csak nem a globalista háttérhatalom ténykedése kapcsán törnek ezek elő belőlünk.

Ezzel ott és akkor lezártnak tekintettem az „ügyet”, de azóta csak pörgött az agyam a hozzászólás miatt, és most úgy döntöttem, szánok egy posztot a Bekezdéseken a pozitív vallomásunknak.

Nem feltétlenül fontossági sorrendben haladunk:

1, Szeretjük és tiszteljük az életet! Éppen ezért mondjuk az első perctől kezdve, hogy az orosz-ukrán összecsapást a globalista háttérhatalomnak nem kellett volna kiprovokálnia az ukrán vezetésen keresztül. De ha már mégis kirobbant, akkor még az elején békét kellett volna kötni. Erre meg is volt az esély.


2, Szeretjük a családunkat és tiszteljük mások családját is! Nekünk a gyermekeink a mindenünk, valljuk, hogy elsősorban értük érdemes élni, és nem mindegy, milyen világot hagyunk rájuk! Nagyon sok mindent alá is rendelünk a családunknak!

3, Szeretjük a hazánkat! A világot elsősorban Magyarország szemszögéből nézzük, és csak azt tudjuk elfogadni, ami hazánkra nézve nem káros, hovatovább hasznos! A hazaszeretet azonban nem lehet azonos a sovinizmussal.

4, Büszkék vagyunk a nyelvünkre, kultúránkra, hagyományainkra és történelmünkre, nem elvitatva persze, hogy másoknak is lehetnek, és vannak értékeik.

5, Szeretjük Európát, legalábbis azt, amilyen korábban volt, és amilyen talán még egyszer lehetne. Úgy gondoljuk, hogy a kontinens vezetői amerikai érdekeket szolgálnak, és teljességgel feláldozzák Európát az USA érdekében!


6, Szeretjük a világunkat, a természetet, ezek védelme érdekében mindenekfelett fellépünk!

7, Elismerjük, hogy létezik Gondviselés, mi Istennek hívjuk, és féljük, szeretjük. Ez nem azt jelenti, hogy másoknak is úgy és abban kell hinniük, ahogy és amiben mi. A tisztelet és egymás elfogadása a fontos hívők és erkölcsös hitetlenek között egyaránt.

8, Fontosak tartjuk a békét, a szabadságot, a bajtársiasságot, az őszinteséget, a hűséget és az áldozatvállalást!

Úgy gondoljuk viszont, hogy ezekre a számunkra pozitív értékekre a globalista háttérhatalom, az egypólusú világ óriási veszélyt jelent. A profitéhes, pénzhajhász moguloknak útba vannak a hagyományos értékek, mert az olyan ember, akinek vannak kapaszkodói, kevésbé megvezethető, és nehezebben válik gondolkodásképtelen fogyasztóvá, mint az, akinek nincsenek!


Mi azért (is) küzdünk, hogy soha ne szűnjünk meg gondolkodni!

Ami jó, pozitív, annak örüljünk, azt éljük meg. Ami rossz vagy veszélyes arra viszont figyelmeztessük egymást, mert ébernek kell lennünk. Veszélyes világban élünk.

Úgy hiszem, ezzel kicsit hosszabban megválaszoltam a kedves hozzászólónknak!

Maradunk tisztelettel!


Előző cikkLassan összeáll a kép az oroszországi terrortámadásról
Következő cikkBrutális fenevadat ereszthet rá Moszkva a világra

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét