Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Lélekben fényévnyi távolságra van tőlem az a fajta céltalan, irracionális erőszak, ami a terroristákat jellemzi, mégis, hosszas vívódás után úgy döntöttem, megpróbálom rekonstruálni, mi játszódhatott le a Crocus City Hallban végrehajtotta bestiális mészárlás egyik elkövetőjében.

Magamról csak annyit: álltam már meg – és ez nem vicc – azért autóval, hogy csigát segítsek át az úton, mert nem akartam, hogy mások kilapítsák… Lehet engem ezért bolondnak tartani, de nekem az élet tényleg szent és sérthetetlen! És mivel ilyen vagyok, nem tudom egyik napról a másikra feldolgozni azt, hogy valaki több száz ártatlan EMBERT öl és sebesít meg.

Szóval, most „belebújok” valamelyik terrorista bőrébe, aki legyen mondjuk Rusztam, az egyiket mintha így is hívnák…

Rusztam hívő – legalábbis azt hiszi magáról, hogy az az elmebaj, amit ő normalitásnak fogad el, az az igaz hit, amelyet az interneten terjesztenek a gyűlölet szószólói. Az pedig fel sem merül benne, hogy ezek a térítők jól megélnek abból, hogy az ördögnek dolgoznak, és ők maguk sosem vállalkoznának olyan öngyilkos akciók kivitelezésére, amelyeket népszerűsítenek.


Emberünk telefonja egyszer csak megrezdül, üzenete érkezett a Telegramon.

– Szalam, Rusztam! Allah kiválasztott téged…

Rusztam izgalomba jön.

– Hallom és engedelmeskedem. Miről lenne szó?

– El kellene menni Moszkva mellé, a Crocus City Hallba, és végezni annyi gyaúrral, amennyivel csak tudsz. Nem probléma?

– Allah azt akarja, hogy a mártírja legyek? – kérdez vissza Rusztam. A chaten ez nem érződik, de kicsit elbizonytalanodott, hiszen ami egyfelől belépő a paradicsomba, az másfelől a földi élet végét jelenti.

– Ja, van egy rossz hírem: nem. De fizet érte 500 ezer rubelt. És te lehetsz az ünnepelt bajnoka, miután átszöktél Ukrajnába, ahol a testvérek várni fognak.

Rusztamnak felcsillan a szeme. Oroszokat ölni, pénzért – Allah akaratából! Ilyenről még nem hallott, de kitüntetettnek érzi magát. Kész szerencse, hogy Allah nem figyelt rá, amikor időnként megtévedt, és kísértésbe jött egy sonkás szendvics vagy a fehérnemű reklámok láttán…

– Allah akarja! Benne vagyok – vágja rá.


A következő hetekben kap egy hevenyészett kiképzést Törökországban (végre világot láthat), aztán visszatér Oroszországba, ahol megismerkedik leendő társaival. Kissé csalódott, mivel az első akciókat a Shaman koncert fegyveres biztonsági őrei miatt le kell fújni, de végül elérkezik a nap, a várva várt alkalom! 

Közben a pénz egy része is megérkezik, gondolatban már el is költötte. Ez jár a fejében akkor is, amikor a Crocus City Hall felé tartanak, ahol hamarosan kezdetét veszi az öldöklő ámokfutásuk. Nincs benne bűntudat, még akkor sem, amikor nők és gyerekek esnek el előtte, mert tanultabbak, gazdagabbak, több lehetőségük lenne az életben, mint neki bármikor és…

Ja, igen. Majdnem elfelejtette: hitetlenek. Persze, természetesen ez a fő, nem az irigység, a féltékenység vagy az elfojtások. Ugyan, dehogy! Nem is a csilingelő rubelek. Nem, nem, nem… A hit! Hát, persze!

Amikor végeznek, visszasietnek az autóhoz, mindannyian beugranak a fehér járműbe, majd elindulnak az ukrán határ felé. Nagyon büszkék magunkra, mert nagy pusztítást vittek véghez. Már csak egy dolgot kell megoldaniuk, át kell jutniuk valahogy Ukrajnába…


Itt megszakítom a történetet, és magára hagyom Rusztamot a maga sötétségében. Teszem ezt egyrészt azért, mert Rusztam és a többi bestiális, sátáni lelkű terrorista, mészáros szerencsére nem tudta elhagyni az Orosz Föderáció területét.

Másrészt, ez a néhány perc is bőven elég volt arra, hogy egy rövid időre képletesen alászálljak a pokolba. A „kísérletre” pedig azért vállalkoztam, hogy még inkább érzékeltessem, a terroristák mennyire embertelen, lelketlen, korom sötét lelkű, agyhalott véglények, akik arra szövetkeznek, hogy állig felfegyverkezve ártatlanokat, köztük gyermekeket mészároljanak le.

Aki erre képes, arra nincsenek szavak, és annak nem lehet megbocsátani! Ártatlan, fegyvertelen emberek megöléséért, az élet tömeges, ok nélküli és céltalan kioltásáért egyetlen vallás sem ígér feloldozást! Ez a legnagyobb gyávaság a világon.

Ennyi. Itt tényleg befejeztem, és inkábbg mentem tovább a csigákat… Mert azok messze értékesebbek a Rusztamoknál!


Előző cikkMár Kijev elbukását vizionálja a globalista háttérhatalom
Következő cikkMilyen lesz a következő húsvét, ha lesz-e még egyáltalán?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét