Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteken megérkezett Hmelnickijbe, ahol meglátogatta a sebesült ukrán védőket – írta az RBC-Ukraine, amit itthon az Index.hu szemlézett. – Mindig öröm a védőinkkel együtt lenni. Állami kitüntetésekkel köszönöm meg mindazt, amit a hazánkért tesznek, Ukrajna védelméért – mondta Zelenszkij. Az ukrán elnök köszönetet mondott az ukrán orvosoknak is.

Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Amikor ezt a kötélidegzetű színészelnököt látom, hallgatom, a hidegvérétől rendre elfog az irigység.

Pontosabban nem is tudom, hogy irigység-e! Lehet, hogy kicsit az, emellett talán csodálat, megvetés és döbbenet fog el. Ez az ember elnökként belehajszolta Ukrajnát egy háborúba, ami miatt az országa már soha nem lesz olyan, amilyen volt. A győzelem lehetetlen, a vereség egyre közelebb kerül keleti szomszédunkhoz. S mindez azért történik, hogy a globalista háttérhatalom emberi még jobban meggazdagodjanak…

Zelenszkij nem szégyelli magát, nem betegszik bele ebbe a helyzetbe. S én meg csak nézem ezt az embert, hogy miként csinálja….

Ha én elfejtem időben befizetni a csekkeket, ha megbüntet a rendőr, ha összeveszek magam körül valamivel, akkor lelki beteg leszek tőle. Nem alszom jól, ha egyáltalán le tudom hunyni a szemem, ez az ember pedig a döntéseivel tönkre teszi a rábízott országot, az ukrán társadalom derékba törik, százezrek halnak és sebesülnek meg az oroszok elleni háborúban, ő pedig elbillegeti magát Hmelnickijbe, egy kórházba, kioszt néhány plecsnit, és úgy gondolja, minden rendben van…


Nézek magam elé, hogy Zelenszkij ezt hogyan csinálja! Neki, ott, belül nem szólal meg semmi? Lehet egy országot ilyen hihetetlenül hideg szívvel vezetni? Nem látja maga előtt a lövészárkokban reszkető ukrán katonákat, akiket egyébként édesanyák, feleségek, gyermekek vagy adott esetben unokák várnak vissza?

Ki lehet zárni ezeket a körülményeket, és lehet papolni Hmelnickijben, egy kórházban arról, hogy szegély szerencsétlen ukrán katonák, a nyomorult bokorugrók milyen szépen megvédték Ukrajnát? Nézem ezt az embert, felfogom, amit mond, amit csinál, de nem tudom megérteni!

Egyet tudok, imádkozom az ukrán népért, hogy ne szenvedjen már sokat a Zelenszkij-kurzus miatt!


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét