Steven L. Basham, az Egyesült Államok légierejének altábornagya kijelentette, hogy folyamatosan támogatni kell Ukrajnát. Hozzátette, hogy Oroszország technikai importja egyre inkább Kínától függ – írta a The Kyiv Independent, amit itthon az Index.hu szemlézett.

Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Az altábornagy beszélt az amerikai csapatok Európába telepítéséről és a NATO védelmének fontosságáról is. – Bárhogy is végződik a háború Ukrajnában, Oroszország nem áll meg, hacsak meg nem állítják – hangsúlyozta Steven L. Basham.

A globalisták mindent egy lapra tettek fel, és abból indulnak ki: ha sikerül a nyugati világ közvéleményével elhitetni, hogy Putyin vérszomjas fenevad, aki seregével át akar gázolni Európán, sőt, akár az Atlanti-óceánon is gyalog szerrel kelnek át, akkor a jóléti államok lakossága elfogadja Ukrajna totális támogatását.

Egyfolytában az ezt erősítők nyilatkozatokkal trollkodják tele a globalista sajtót, és abban reménykednek, hogy ez a végtelenségig működni fog. Mi ebben nem hiszünk, sem a kábításban, és értelemszerűen abban sem, hogy az oroszok megtámadnák bármely NATO-országot.

Napvilágot látott ugyanakkor egy másik érdekes hír is. – Bryan Fenton tábornok, az Egyesült Államok Különleges Műveleti Parancsnokságának parancsnoka azt sugalmazta az Associated Pressnek adott interjújában, hogy az Egyesült Királyság különleges műveleti erői működhettek Ukrajnában – írja a Business Insider, amit szintén az Index.hu szemlézett.


E szerint a parancsnok azt mondta, hogy az Egyesült Államok különleges műveleti erőit azoknak a tapasztalatoknak a fényében alakíthatják át, amelyeket a brit kommandósok szereztek Ukrajnában. Fenton kifejtette: ahogy a hadviselés egyre „csúcstechnológiásabbá” válik, szükség lehet az ukrán csapatoknak kiber szakértőre, légierő pilótára vagy épp kriptológusra.

Az Index emlékeztetett arra: az ukrán parancsnokok 2022 áprilisában már beszéltek arról, hogy brit különleges erők tartózkodnak Ukrajnában azért, hogy ukrán újoncokat képezzenek ki a britek által szállított, NLAW-ként ismert páncéltörő rakétákhoz. Egy magas rangú európai védelmi tisztviselő februárban azt nyilatkozta, hogy mindenki tudja, hogy Ukrajnában nyugati különleges erők vannak, csak nem ismerték el hivatalosan.

Az a jó a globalistákban, hogy maguk azzal vádolják Putyint, hogy seregével rá akar rontani Európára, de könnyen lehet, hogy a Nyugat nyomul Oroszország felé! Felsorakoznak az orosz határon, és lehet, hogy nagyobb létszámmal már Ukrajnában is bent vannak! Se így, se úgy nem járunk jól mi, akik a békében hiszünk!


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét