Moszkva szerint az USA és a NATO egyre nagyobb mértékben részesei a háborúnak – ezzel a címmel közölt cikket az Index.hu. – Arra utasította az orosz vezérkart Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter, hogy tegyen javaslatokat azonnali válaszintézkedésekre a Fekete-tenger feletti amerikai „provokációkra” – közölte pénteken a katonai tárca. Közleményében a minisztérium rámutatott, hogy megnőtt a pilóta nélküli amerikai légi járművek repüléseinek intenzitása a Fekete-tenger vizei felett.

Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


Ez arról tanúskodik, hogy az Egyesült Államok és a NATO-országok egyre nagyobb mértékben részesei az ukrajnai konfliktusnak Kijev oldalán. – Az ilyen repülések megsokszorozzák a légtérben az orosz légi- és űrerők repülőgépeivel való incidensek valószínűségét, ami növeli a katonai szövetség és Oroszország közötti közvetlen konfrontáció kockázatát – közölte az orosz védelmi minisztérium.

Tambovban péntek hajnalban egy ukrán drón tüzet okozott egy olajtárolóban. A helyi hatóságok szerint a lángokat lokalizálták, személyi sérülés nem történt. Az orosz védelmi tárca közölte, hogy péntekre virradóra 25 pilóta nélküli repülőszerkezetet lőtt le a légierő Brjanszk, Voronyezs, Kurszk, Rosztov és Szmolenszk megye felett.

Ennyit a hírekről, jöjjön a véleményünk:


1, Mindig elborzadva olvasok arról, hogy ismét közelebb kerültünk egy NATO-Oroszország háborúhoz. Azt hiszem, nem kell magyaráznom, hogy miért. Egy a NATO és Oroszország közötti háború ugyanis bármeddig eljuthat, és akár a bolygónk elpusztulásához is elvezethet…

2, Nagyon kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja Moszkva idegekkel, és mikor durvul be a támadó fegyverek terén! Abban biztosak lehetünk, hogy ha Oroszország szintet akar lépni, akkor meg tudja tenni. Vannak még a FAB-3000-eseknél is hatásosabb légibombái, és persze vannak atomfegyverei is. Nagyon remélem, hogy ezeket, főleg az utóbbiakat nem fogják Ukrajna ellen bevetni! Attól mentsen meg a Jóisten!

3, Arra is nagyon kíváncsi lennék, hogy mi lenne a jenkik reakciója, ha Oroszország az USA közeléből, Kubából kémrepülőkkel és drónokkal vizsgálgatná az égből Amerikát, miközben az amcsik Mexikóval háborúznak! Vajon meddig tűrnék ezt? Úgy hiszem, nem sokáig! Akkor az oroszoknak miért kell szó nélkül eltűrniük, hogy az égből fürkészik őket egy háború közepette?


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét