Az ukrán parlament (Verhovna Rada) képviselője egy új Majdan lehetőségéről írt – erről a Magyar Nemzet adott hírt a TASZSZ beszámolója alapján. E szerint Jevgenyij Sevcsenko azt írta, hogy „Az ukrán gazdaság lehetőségei már kimerültek és tönkrementek, az ország nem a saját költségén, hanem csak a Nyugat segítségének köszönhetően él, mindez újabb belső zavargásokhoz vezethet Ukrajnában.”

Csatlakozz a Telegram-csatornánkhoz!


– Az átlagemberek túlélését biztosító árak az Európai Unió nyugati országainak szintjén vannak, a jövedelmek és nyugdíjak pedig az afrikai országokén. A gazdaság lehetőségei kimerültek és megsemmisültek. Más országok adófizetőiből élünk – írja az ukrán képviselő. – Most nézzék meg a közvélemény-kutatásokat. Nem vesznek észre semmi furcsát? Gazdaságilag zárt országgá váltunk. Belülről és kívülről egyaránt – tette hozzá.

Jevgenyij Sevcsenko álláspontja szerint Ukrajna egy újabb Majdan előtt áll, ami „még kíméletlenebb és még pusztítóbb” lesz. – És ennek kiváltó oka a gazdaság teljes összeomlása lesz. Egyelőre még a Nyugat segítségéből élünk – tette hozzá az ukrán politikus. Sevcsenko helytelenítette, hogy az ukránok három-négyezer dollárért vásároljanak drága berendezéseket az országban rendszeres áramellátási problémák áthidalására.

– És mi lesz azokkal, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy ilyen drága berendezéseket vásároljanak? – tette fel a kérdést a képviselő. A politikus úgy fogalmazott: „Amíg a globalista kinevezettek befolyása alatt élünk, addig nem a közgazdaságtan, hanem a vadon törvényei fognak működni. És az erdőben csak egy törvény van. Aki eszik, az marad életben.”


Mi tagadás, Jevgenyij Sevcsenko azt mondta, amit mi is rendre leírunk, és amit a regnáló ukrán vezetés aligha akart hallani, olvasni. Az igazság ugyanis mindig nagyon fájdalmas azoknak a politikusoknak, akik az embereket manipulálva igyekeznek hatalmon maradni. Számukra egy igazság létezik, a sajátjuk, más véleményre nem szoktak kíváncsiak lenni, maximum annyiban, hogy elhallgattatják azokat.

De a baj az, hogy attól még a tények tények maradnak. Ukrajna már régóta nem a maga ura, és a Zelenszkij-kurzus a globalista háttérhatalom kottájából játszik. Ez a produkció azonban csak addig tart, amíg tartják az ukrán elnök elé a kottát. Ha megunják az előadást, akkor elzavarják a zenészeket. S akkor Zelenszkij csapatának eljön a végjáték!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét